Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 HÓNAPOS FIAMNAK MILYEN...

19 HÓNAPOS FIAMNAK MILYEN CIPŐT VEGYEK JÁTSZÓTÉRRE?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó minőségű,de olcsó cipőt:)))Én Deichmanba szoktam Elefante meg hasonló cipőket venni.Ami le van akciózva nem azért van mert rossz minőségű hanem mert tavalyi modell.
2011. máj. 18. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem veszek játszótérre külön cipőt. Azt a minőségi cipőt használja, amit kap: egy zártcipő és egy elöl zárt szandálja van. A motorozáshoz vettem neki cipővédőt, így nem koptatja. Ősszel tervezek gumicsizmát venni, és akkor pocsolyázni is tudunk menni. Egyébként meg a homoktól semmi baja nem lesz a cipőnek. Úgyis hamar kinövi, minek vegyek ünneplősnek cipőt. Ha nem játszóra, a másik cipőt mikor hordaná? Nálunk van, hogy elmegyünk valahova, visszafele játszózunk... akkor vinnék két cipőt neki?

Szóval bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, ezt most megteszem: Amilyet eddig is vettél neki, és bevált.

Ez csak az én véleményem. A 1,5 évesem superfitet hord, én emellett tettem le a voksom hosszas utánajárogatás után.

2011. máj. 18. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is "csak"egy cipőt veszek neki/nekik.De az jó minőségű!
2011. máj. 18. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:

első vok.Hát nekünk bizony kellett a 2 cipő.Van egy kis dorgója játszótérre meg van egy normális "elmenős"cipője.

Kedves második nem mindenki csak a játszótérre megy.Mi ha pl.vendégségbe vagy a városba csavargunk,fagyizunk...stb biztos hogy nem a szétrugott tiszta homokos cipőbe viszem.Vagy minden este sikálljam a cipőt???

2011. máj. 18. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Másodikhoz csatlakozom, csak mi Salust használunk, nagyon egészséges a lábnak és olcsóbb a Superfitnél. A motorozástól sem jön le az orra, de 1800-ért vettem a Brendonban cipővédőt (szinte sose használjuk). Egy szezonra két pár cipő tiszta pénzkidobás. Inkább egy jó cipő mint két kevésbé jó.
2011. máj. 18. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg a "több cipő"-pártot erősítem :-) Idén nyárra az ebben az évben a bölcsiben használt szandit fogja hordani a játszin. Még jó a lábára, viszont már szét van hordva, a homokozóba pont jó lesz.
2011. máj. 18. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
én se azt ítam hog rossz minőségüből veszek 2-t hanem hogy tavalyi modellt amit leakcióznak mert jön az új divat......
2011. máj. 18. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Két cipője van a kislányomnak. Egyik az "ünneplős", ha elmegyünk valahova. A másikat az udvaron, a játszótéren, homokozóban viseli.
2011. máj. 18. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Mi sem csak játszótérra járunk, sőt... és nem kell egyáltalán kisikálni a cipőt, elég, ha a homokot letisztítom róla pár cipőösszecsapással. Ha nagyon úgy néz ki, velúrtisztítóval átkefélgetem és kész.... Ha meg annyira ramatyra játszózná szét, az már azt jelenti, hogy több hónapja hordja, ergo ideje új cipő után nézni, mert már a következő szám kell....
2011. máj. 18. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a 2.válaszolóval értek egyet!teljesen felesleges 2 ugyanolyan cipő(szandi,zártcipőstb..).Nálunk kb 2-3 hónap alatt kinövik a fiúk,ennyi idő alatt még szét sem lehet nyúzni.Ezért csak 1 jó minőségű cipőt veszek.
2011. máj. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!