Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kitesz egy étkezést? 1 éves...

Kitesz egy étkezést? 1 éves és 2 hetes babámnál még sajnos ott tartunk, hogy tápszert háromszor eszik egy nap..

Figyelt kérdés

főzeléket abszoludt nem akar enni,max. nagyon keveset.ami kicsit fűszeresebb azt megeszi.a főzeléken ívűl minden szeret.az lenne a kérdésem hogy ha megeszik egy pohár danon gyümölcsjoghurtot az ugye kitesz neki egy tízórait vagy uzsonnát?mert mindig az látom hogy ízlik neki és bírna még enni. :) nagy lány 84 cm és 13.60kiló ehhez viszonyítsatok.

köszi előre is

2009. márc. 13. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szia én gyermekem is épp ekkora volt egy évesen...s elég volt neki ennyi uzsira vagy tízóraira, v még egy két szem keksz.
2009. márc. 13. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tízóraira az simán jó, de adhatsz neki gyümölcsöt is napközben többször.Meg szerintem elég lenne a napi két adag tápszer(reggel és este). A főzeléket meg próbáld variálni, ha a fűszeresebbet szereti, adj neki bolognait, vagy tegyél a húsira pikánsabb fűszerkeveréket de csak egy nagyon picikét.
2009. márc. 13. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A főzeléketit fűszerezed? Úgy sem eszi meg? Mert az én lányom nem szerette natúr, de mióta teszek bele sót, fokhagymát ill. olyan fűszert, amit az adott főzelék megkíván és habarom vagy rántom imádja. Nálunk pont az a "gond", hogy 14 hónaposan egyátalán nem eszi a mi ételeinket, csak a főzeléket.
2009. márc. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!