Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti mit csináltok...

Anyukák ti mit csináltok amikor a gyereketek Ált. Iskolába 1-est kap?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha tudod, h "halálra" tanulta magát, nem gépezett helyette, nem Tv-zett, és akkor kap kettest, akkor nem gond. De! Ha telne tőle jobbra is, csak lusta, mással tölti az időt, akkor "rossz" jegy lenne a kettes. És amit az egyik válaszoló írt, az tényleg fontos, h bemenj a tanárhoz: hidd el, sokat megtudhatsz így.

Nem tudom, h mennyit foglalkozol gyermekeddel, de így év vége felé már ne nagyon hozzon egyeseket sztem.

2011. máj. 17. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyenek a képességei. Ha nagyon gyenge, akkor örülök, a kettes jó jegy. Ha okos, csak lusta volt, akkor nem dicsérem meg érte....
2011. máj. 17. 22:05
 13/17 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Én azt mondtam a nagyobbnak (még csak másodikos), hogy a négyes és az ötös az jó, ha annál rosszabb jegyet kap, az egy jelzés, hogy nem tanult eleget. Múltkor kapott egy kettest matekból, nem szidtam le (szegény nagyon összetört miatta) de utána napokig minden este csináltunk pár példát.

Nem mondtam, hogy nem baj, mert nem akarom hogy megszokja hogy nem számít a tanulás és bármi is történik annak nincs következménye, de azt sem szeretném, ha görcsölne miatta.

2011. máj. 17. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia,itt alapon azzal lenne a bajom,hogy töriből kapta,mert ahhoz szorgalom kell.Ha az én gyerekem lenne,akkor odafigyelnék arra,hogy mikor írnak,főleg év végén töri témazárót.A témazáró nagyobb súllyal szerepel a jegyek között és ráadásul év vége van,ezzel most jól lerontotta az egész éves munkáját.Szerintem figyelj jobban oda rá.Ő már nagy,nem kell vele tanulni,de azért ilyenkor nem árt kikérdezni,mindjárt kiderül,hogy tudja-e legalább a képességeinek megfelelően.
2011. máj. 18. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Mint ahogy az utolsó is írta, itt az a baj, hogy töriből kapta mert ahhoz tényleg csak szorgalom kell. Ráadásul pont egy témazárót rontott el, ami azt jelenti hogy régóta nem készült az órákra. Próbálj beszélni a tanárral, hátha javíthat feleléssel stb. Ha egyébként jó jegyei vannak, akkor nem szidnám le, de jobban odafigyelnék és kikérdezném tőle a leckét, főleg így bizonyítványosztás előtt.

Én mindig azt mondom a gyerekeimnek, hogy az 5-ös és a 4-es jó jegy. Eddig nem volt gondom velük, igaz a nagyobbik még csak negyedik osztályos, a kicsi elsős. Egyenlőre csak ötöseik voltak, de mindkettő nagyon szorgalmas. Ha valami nem menne nekik, akkor mindenképpen megpróbálnék segíteni nekik.

2011. máj. 18. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ miből kapja, de monjuk a fiamara nem jellemző.

kapott már röpra 2-est, mert egyszerűen nem figyel és siet, túl magabiztos.

De tudására , vagy inkább a nem tudására még soah nem kapott 1-est, 3-est, hármast sem igan.

De a tanár mindig enged javítani.

ha énekből, tesibő, rajzbő, technikéából kap, az nem nagyon érdekel.

2011. máj. 18. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:

előző

ezembe juott, hogy éleetm első 1-es osztályzatát ötödikben kaptam történelemből.

Előtte való órán feletem valamiből5-re és köv órán is engem feletette a tanár. Én meg naívan felálltam és közöltem, hogy "de én már feleltem"

Tök evidens volt valamiért, hogy ha előző órán feleltem, akkor utána nem fogok és nem tanultam.

Pedig jó tanuló voltam, ez annyira bennem maradt.

2011. máj. 18. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!