Mennyi idős volt gyermeketek, mikor párnán kezdett aludni?
Figyelt kérdés
Mi 21 hósak vagyunk, de egyenlőre nem érzem szükségét. Elég sokat forgolódi, "mászkál" éjjel.2011. máj. 16. 16:45
1/6 anonim válasza:
Igazából a felnőttek nyakának sem tesz jót a párna, ez egy rossz szokás. Minél később vezeted be, annál jobb. Az én lányom 3 éves, de a délutáni alváshoz már kéri, mert a nagymamákból kapott egy csomó béna díszpárnát. (Sosem azt veszik, amit kérek.) De éjszakára még nem adok neki.
Én magam is csak egy kispárnával alszom.
2/6 anonim válasza:
Kb. kettő hete alszik párnán. Egy kistakarót hajtottam negyedbe, elég vékony, arra húztam a huzatot rá. 28 hónapos a kisfiam, most tettük át rács nélküli ágyba nemrégen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezekt a díszpárnákat, Én is utálom...porfogók...
Mi is kispárnát használunk a Párommal, így Levike is max azt kap, de csak majd.
2011. máj. 16. 19:26
4/6 anonim válasza:
ezt csak azért linkeltem,hogy nem egészséges párna nélkül aludni a felnőtteknek,egy kispárna kell.
gyereknek viszont teljesen felesleges,én sem adok a fiamnak,20 hónapos.nem is maradna meg rajta,ő is bejárja az ágyat.nem tudom,hogy az s görbület mikor alakul ki a gyerekeknek
5/6 anonim válasza:
2 éves a lányom, de nem alszik párnán. Annyit forgolódik, hogy felesleges lenne.
6/6 anonim válasza:
én úgy tudtam, a fulladásveszély miatt nem adnak a gyerekekenek párnát. az enyém 27 hónapos. látja, hogy mi párnán alszunk, ezért ő is azon alszik el a mi ágyunkban, utána átteszem a sajátjába, ahol nincs párna. Ha éjjel felsír (ritka) és kimegyünk a másik szobába együtt aludni, van, hogy levesz magának az ágy támlájáról egy párnát. akkor tudom, hogy lüktet a foga. ha az orra van tele, akkor is igényli a párnát, nyilván így jobban kap levegőt. de ezek kivételes esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!