2 éves kisfiam lepedőjén majdnem minden reggelre vizes véres volt található. Egyszerűen nem tudom mi lehet, tetőtől talpig átnézem, de semmi. Mi lehet?
Ha elmegy pisilni.
Nézd meg hogy nem véreset pisil e.
Nagy valószínűséggel az a bibi.
Vért köhöghetett az éjszaka?
Akkor valami fertőzés.
Köhécselt az éjjel, kicsit náthás. Az orrára gondoltam, de akkor legalább egy icipici vérmaradvány lenne a váladékban vagy ami beszárad az éjjel, de teljesen tiszta neki.
A köhögés eszembe se jutott. Nyelvharapás is kizárva, mert gyönyörű sebmentes a nyelve, most megnéztem.
Viszont a köhögés....na most elkezdtem aggódni, de azért jó, hogy írtad és eszembe juttattad.
Juj, hát ez ijesztő, és mi tényleg csak lehetséges okokat tudunk mondani, én a helyedben megkérdezném a védőnőt, vagy az orvost.
Fogai kint vannak már mind? Akár az is lehet, hogy épp jön neki, és bevérzik, és a nyállal együtt kijön. Ha az éjszakai ruháján nem látsz ilyen foltot, akkor ez nem sebesülésből jön, a pisi is kizárva, mert mint írtad pelusos. Tehát akkor mindenképp a fején kell keresgélned. Itt tényleg csak a szájüreg, orr, illetve fül merülhet fel esetleges okként. Nézegesd, mert nem gondolom, hogy ez normális. Remélem nincs nagy baj.
Holnap mindenképp megyünk orvoshoz, csak ha többen gondolkozunk több lehetséges ok kerül előtérbe. Ilyenkor szerintem minden anyuka agyal. Pl. a köhögés eszembe se jutott.
-pelusos és a vizelete eleve tiszta
-füle orra átnézve, azon látszana mert megtapadt volna
-semmi külsérelmi nyom, a fején simán látszana mert eleve csak pár szál szöszke haja van
-nyelve foltmentes.
-köhécsel időnként, de nappal egyszer sem láttam volna, hogy véres nyál jönne.
- Az egyik hátsó foga az jön, viszont nem bírom tüzetesen megnézni neki, a száját is alig hajlandó kitátni, nyelvét is nehéz volt átnézni.
A lepedőn olyan 10 cm átmérőjű vizes véres folt, de csak egy helyen, szóval csak egyszer kellett véreznie, mert ő forog álmában rengeteget, folyton helyet változtat,és máshol tiszta fehér.
Szóval vagy a foga vagy a köhögés.
Remélem az első.
Köszönöm, hogy velem gondolkoztatok.
Szerintem a fogacska lesz a ludas, remélem igazam lesz :-)
Figyelgesd, de szerintem ha nagy baj lenne, azt észrevennéd.
A foga lesz!!! Ha vért köhögne, ott már nagyon nagy lenne a baj, lenne más jele is.
Szerintem a foga épp áttörte az ínyét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!