Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisfiam lepedőjén...

2 éves kisfiam lepedőjén majdnem minden reggelre vizes véres volt található. Egyszerűen nem tudom mi lehet, tetőtől talpig átnézem, de semmi. Mi lehet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha elmegy pisilni.

Nézd meg hogy nem véreset pisil e.

Nagy valószínűséggel az a bibi.

2011. máj. 15. 10:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Pelenkás még. Ez kizárva.
2011. máj. 15. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Vért köhöghetett az éjszaka?

Akkor valami fertőzés.

2011. máj. 15. 10:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Hú, ez ijesztő látvány lehet, főleg ha nem tudod az okát. Nem lehet, hogy a nyála folyik ennyire, és esetleg közben ráharap a nyelvére, és attól véres?
2011. máj. 15. 10:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Köhécselt az éjjel, kicsit náthás. Az orrára gondoltam, de akkor legalább egy icipici vérmaradvány lenne a váladékban vagy ami beszárad az éjjel, de teljesen tiszta neki.

A köhögés eszembe se jutott. Nyelvharapás is kizárva, mert gyönyörű sebmentes a nyelve, most megnéztem.

Viszont a köhögés....na most elkezdtem aggódni, de azért jó, hogy írtad és eszembe juttattad.

2011. máj. 15. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Juj, hát ez ijesztő, és mi tényleg csak lehetséges okokat tudunk mondani, én a helyedben megkérdezném a védőnőt, vagy az orvost.

Fogai kint vannak már mind? Akár az is lehet, hogy épp jön neki, és bevérzik, és a nyállal együtt kijön. Ha az éjszakai ruháján nem látsz ilyen foltot, akkor ez nem sebesülésből jön, a pisi is kizárva, mert mint írtad pelusos. Tehát akkor mindenképp a fején kell keresgélned. Itt tényleg csak a szájüreg, orr, illetve fül merülhet fel esetleges okként. Nézegesd, mert nem gondolom, hogy ez normális. Remélem nincs nagy baj.

2011. máj. 15. 10:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Holnap mindenképp megyünk orvoshoz, csak ha többen gondolkozunk több lehetséges ok kerül előtérbe. Ilyenkor szerintem minden anyuka agyal. Pl. a köhögés eszembe se jutott.

-pelusos és a vizelete eleve tiszta

-füle orra átnézve, azon látszana mert megtapadt volna

-semmi külsérelmi nyom, a fején simán látszana mert eleve csak pár szál szöszke haja van

-nyelve foltmentes.

-köhécsel időnként, de nappal egyszer sem láttam volna, hogy véres nyál jönne.

- Az egyik hátsó foga az jön, viszont nem bírom tüzetesen megnézni neki, a száját is alig hajlandó kitátni, nyelvét is nehéz volt átnézni.

A lepedőn olyan 10 cm átmérőjű vizes véres folt, de csak egy helyen, szóval csak egyszer kellett véreznie, mert ő forog álmában rengeteget, folyton helyet változtat,és máshol tiszta fehér.

Szóval vagy a foga vagy a köhögés.

Remélem az első.

Köszönöm, hogy velem gondolkoztatok.

2011. máj. 15. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogacska lesz a ludas, remélem igazam lesz :-)

Figyelgesd, de szerintem ha nagy baj lenne, azt észrevennéd.

2011. máj. 15. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a fogacska, az járhat enyhe vérzéssel és bő nyálfolyással. Főleg, ha a nátha miatt nyitva van a szája, persze, hogy kifolyik.
2011. máj. 15. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:

A foga lesz!!! Ha vért köhögne, ott már nagyon nagy lenne a baj, lenne más jele is.

Szerintem a foga épp áttörte az ínyét. :)

2011. máj. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!