Lehet még beiratni új oviba (egyikből a másikba iratkozunk át) nyárra (jún. júl. ) a gyerkőcöt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 11:03
2/5 anonim válasza:
persze át tudod íratni egyikből a másikba akár szeptemberben is
meg kell majd indokolni a átjelentkezési lapon h miért
és ha van hely akkor felveszik
3/5 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak:
nekem már most nyáron kéne járjon oviba mert dolgozok és ahova költözünk sehova nem tudod "lerakni" a gyerkőcöt napközben,mert 1db ismerősünk sincsen ott :SS
2011. máj. 13. 11:45
4/5 anonim válasza:
minden attólfügg, hogy van-e hely. Ha van,akkor bármikor elkezdhet járni az új oviba. Ha nincs hely, és a várólista is 50 fős,akkor tök mindegy mikor próbálod, úgyse veszik fel.
Hívd fel és kérdezd meg, hogy van-e helyük.
5/5 A kérdező kommentje:
még azt sem tudom,hova költözünk!városon belül...mert ugye van 6ovi nem tudom melyik esik legközelebb a lakáshoz,ait majd bérlünk!
2011. máj. 13. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!