Napszemüveg másfél éves gyereknek?
Figyelt kérdés
szabad-e már ilyen korban, és ha igen, mire kell figyelni?2011. máj. 12. 11:19
1/8 Darcy01 válasza:
Szerintem nemcsak, hogy szabad, kell is.
Az unokahúgomnak volt ilyen korában. Az más kérdés, hogy azért elég gyakran levette. Szerintem arra figyelj, hogy legyen rajta egy pánt, ami a fején tartja és persze, hogy jó minőségű legyen.
2/8 anonim válasza:
Igen! És nem csak hogy szabad, ajánlott is! Amennyiben persze magán hagyja... Amire figyelni kell: valóban UV szűrős legyen. Lehet kapni bababoltokban elég borsos áron (4-5 ezer ft), de az biztosan jó minőség, és állítható pántú, így sokáig használható. Lehet kapni a DM-ben is, jóval olcsóbban, reméljük, az sem gagyi...
3/8 anonim válasza:
Csak jó minőségű UV szűrőset vegyél! Különben a többivel még árthatsz is neki.
Az én kislányom nagyon érzékeny bőrű, szemű stb. úgyhogy a védőnő mondta, hogy vegyek neki napszemüveget. Hát...az egyetlen baj, hogy ő nem tűri meg magán, így inkább marad a hunyorgás a nap ellen...
4/8 anonim válasza:
Én úgy emlékszem és a múlt héten volt kérdés, mások is ezt mondták 4-5 éves korig kimondottan tilos napszemüveget adni a gyerekre, mert nem emlékszem miért, ott volt egy válaszoló aki tudta.
5/8 anonim válasza:
Mi pont ma próbáltunk neki venni, egyből le is vett. Nem tudom, majd hogy szokja meg, biztosan idő kell ennek is. Viszont az előző hozzászóló linkjét megnéztem: biztosan jók ezek a napszemüvegek, de ahogy a kis fülecskék állnak....:((
6/8 anonim válasza:
Az enyém 14 hónapos manócska.. a tesóinak volt már ez a törhetetlennek hívott polaroid napszemüvege. Muszáj volt azt venni mert a nagymama az előző 3-ra mindig rálépett.. én nem értem.. nem is a gyerek törte össze.. szóval 8 ezer volt, drágállottam, de 2-3 évig is jó amíg persze a feje engedi és nem lesz kicsi a szemüveg mérete.. ezen nem volt pánt csak olyan mint egy normál napszemüveg, és rá lehetett tenni egy rugalmas szilikon valamit a fülekre és az tartja hátul pl bringázáskor, vagy ha félsz hogy leesik még a gyerekről. Az én pici gyerekem imádja hogy nem kell hunyorognia..Elég jól megszokta úgy 2-3 alkalom után És a nagytesó meg amúgy is már kinövi lassan és ő kaphat egy nagyobb méretet.. iszonyú drágának tartom de megéri!!! és nem gagyi..
7/8 anonim válasza:
Ilyen baby banz van nekünk is, amit belinkeltek, ez jó!
Tavaly vettük, de csak idén kezdte el szeretni, úgyhogy mi jól tettük, hogy végül a nagyobb méretet választottuk. Januárban volt 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!