Chou chou tanuló baba 3790 ft a pennyben?!
Figyelt kérdés
csak pár darab van boltonként.:)2011. máj. 12. 07:59
1/9 anonim válasza:
Mi most megyünk venni,a lányomnak tökéletes lesz szülinapjára:-)))
2/9 anonim válasza:
Mi ezt vettük neki karácsonyra, nagyon jó baba! Elég sok mondatot mond, kislányomat mondjuk annyira nem kötötte le, de lehet még kicsi hozzá 2 évesen:)
3/9 anonim válasza:
Én is szívesen vennék, de mire munka után megyek már biztos nem lesz egy darab sem sajna.....
4/9 anonim válasza:
Első vagyok,a válasz után mentem el,de már csak egy darab volt az egész városba,első Pennybe ahova bementünk nem volt,ott kérdezték körbe a többi üzletet. Igy sikerült csak megszerezni.
5/9 A kérdező kommentje:
Én fél 8kor mentem vidéken és 3 db volt. De rohantam nagyon :D
Aggódtam is, mert 8kor szokott kelni a kislányom, de ma ügyesen 7kor kelt :D
2011. máj. 12. 13:56
6/9 anonim válasza:
Mi is vettünk a most 2 éves kislányunknak. Elteszem és majd novemberben kapja meg, akkor lesz a névnapja.
Nagyon szép baba, örülök neki.
Ahol mi vettük 4 db volt belőle összesen.
7/9 anonim válasza:
szerintem is aranyos...unokatesómnak vettünk mi is...csak azt nem tudom,h hol vegyek hozzá neki triciklit...:D
mindig mondja a baba hogy triciklizni akar,de az ugye nincs hozz:( hol lehetne venni szerintetek?
8/9 anonim válasza:
Müller drogériában van,kb.15ezer ft....:-(
9/9 anonim válasza:
:O
tudtam h nem olcsó a müller...de h ennyire drága...:Sitt neten 5500 körül volt,de már nem lehet kapni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!