Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Chou chou tanuló baba 3790 ft...

Chou chou tanuló baba 3790 ft a pennyben?!

Figyelt kérdés
csak pár darab van boltonként.:)
2011. máj. 12. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi most megyünk venni,a lányomnak tökéletes lesz szülinapjára:-)))
2011. máj. 12. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi ezt vettük neki karácsonyra, nagyon jó baba! Elég sok mondatot mond, kislányomat mondjuk annyira nem kötötte le, de lehet még kicsi hozzá 2 évesen:)
2011. máj. 12. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is szívesen vennék, de mire munka után megyek már biztos nem lesz egy darab sem sajna.....
2011. máj. 12. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok,a válasz után mentem el,de már csak egy darab volt az egész városba,első Pennybe ahova bementünk nem volt,ott kérdezték körbe a többi üzletet. Igy sikerült csak megszerezni.
2011. máj. 12. 12:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Én fél 8kor mentem vidéken és 3 db volt. De rohantam nagyon :D

Aggódtam is, mert 8kor szokott kelni a kislányom, de ma ügyesen 7kor kelt :D

2011. máj. 12. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi is vettünk a most 2 éves kislányunknak. Elteszem és majd novemberben kapja meg, akkor lesz a névnapja.

Nagyon szép baba, örülök neki.

Ahol mi vettük 4 db volt belőle összesen.

2011. máj. 12. 22:04
 7/9 anonim válasza:

szerintem is aranyos...unokatesómnak vettünk mi is...csak azt nem tudom,h hol vegyek hozzá neki triciklit...:D

mindig mondja a baba hogy triciklizni akar,de az ugye nincs hozz:( hol lehetne venni szerintetek?

2011. máj. 23. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Müller drogériában van,kb.15ezer ft....:-(
2011. máj. 24. 08:06
 9/9 anonim válasza:

:O

tudtam h nem olcsó a müller...de h ennyire drága...:Sitt neten 5500 körül volt,de már nem lehet kapni:S

2011. máj. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!