Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az ovis (bölcsödés) jele a...

Mi az ovis (bölcsödés) jele a gyermeke (i) dnek?

Figyelt kérdés

Kérlek, írd oda, hogy fiúcskád, vagy kislányod van-e!

(Mi ma írattuk be a kislányunkat, lett jele is. Kíváncsi lennék, hogy mennyire népszerű vagy inkább ritkább jelet kapott-e.)

KÖSZÖNÖM!

2011. máj. 11. 20:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
kislányom ovis és a napocskát választotta.
2011. máj. 11. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:

Kislányom a bölcsiben a tulipánt választotta magának, oviban sajnos foglalt volt, szerette volna a cseresznyét de olyan jel nem is volt sajna, úgyhogy végül a szívecskével kiegyezett.

Itt az a szokás egyébként, hogy van egy fix jelkészlet- ezer éves, pl fakanál, meg hímes tojás is van közte, ezek sose kellenek senkinek -, és csak abból lehet választani. Anyukám óvónő, náluk lehetett kérni új jelet is, ha a gyereknek volt megvalósítható elképzelése, pl kértek már tőle lovacskát, helikoptert, kamiont, kisegeret... egy csomó nem hagyományos jelet. Náluk lehet ilyet, ebben az oviban nem. Pedig szerintem nem túl nagy dolog 5 példányban megrajzolni egy új jelet.

Érdekes amúgy, hogy nekem bölcsiben és oviban is tulipán volt a jelem, de ezt ő nem tudta egyáltalán, mikor a felkínált több tucat ljelből kiválasztotta magának ugyanúgy a tulipánt... :-)

A férjemnek lombos fa volt a jele oviban.

2011. máj. 11. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:

Kislanyomnak a bolcsiben eper volt a jele, es azt vitte tovabb az oviba. A kisfiam meg itthon van, 15 honapos.

Nekem alma volt a jelem.

2011. máj. 11. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:
Ovis kislányomnak katica a jele.
2011. máj. 11. 22:19
 15/26 anonim ***** válasza:
fiam bölcsis, csiga a jele. Azért választottam neki, mert nagyon szereti a csigákat, szépen le is rajzolta két és fél évesen.
2011. máj. 11. 22:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Kislányom szeptemberbe megy oviba és virág lesz a jele.

Keresztfiamé az eper.Ő választotta.

2011. máj. 11. 22:55
 17/26 anonim ***** válasza:

Nagylányom jele csengő (volt, már 2.-os)

A fiamé létra, a kislányomé pillangó.

2011. máj. 12. 05:56
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiamé Némó halacska(gyertyát akartak adni,de kértem másikat:))

2011. máj. 12. 06:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Az én bölcsis fiamnak paprika a jele...:)Nekem perec volt.
2011. máj. 12. 07:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Kisfiú, bölcsis, ceruza a jele.

Kislányod milyen jelet kapott?

2011. máj. 12. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!