Mi az ovis (bölcsödés) jele a gyermeke (i) dnek?
Kérlek, írd oda, hogy fiúcskád, vagy kislányod van-e!
(Mi ma írattuk be a kislányunkat, lett jele is. Kíváncsi lennék, hogy mennyire népszerű vagy inkább ritkább jelet kapott-e.)
KÖSZÖNÖM!
Kislányom a bölcsiben a tulipánt választotta magának, oviban sajnos foglalt volt, szerette volna a cseresznyét de olyan jel nem is volt sajna, úgyhogy végül a szívecskével kiegyezett.
Itt az a szokás egyébként, hogy van egy fix jelkészlet- ezer éves, pl fakanál, meg hímes tojás is van közte, ezek sose kellenek senkinek -, és csak abból lehet választani. Anyukám óvónő, náluk lehetett kérni új jelet is, ha a gyereknek volt megvalósítható elképzelése, pl kértek már tőle lovacskát, helikoptert, kamiont, kisegeret... egy csomó nem hagyományos jelet. Náluk lehet ilyet, ebben az oviban nem. Pedig szerintem nem túl nagy dolog 5 példányban megrajzolni egy új jelet.
Érdekes amúgy, hogy nekem bölcsiben és oviban is tulipán volt a jelem, de ezt ő nem tudta egyáltalán, mikor a felkínált több tucat ljelből kiválasztotta magának ugyanúgy a tulipánt... :-)
A férjemnek lombos fa volt a jele oviban.
Kislanyomnak a bolcsiben eper volt a jele, es azt vitte tovabb az oviba. A kisfiam meg itthon van, 15 honapos.
Nekem alma volt a jelem.
Kislányom szeptemberbe megy oviba és virág lesz a jele.
Keresztfiamé az eper.Ő választotta.
Nagylányom jele csengő (volt, már 2.-os)
A fiamé létra, a kislányomé pillangó.
Szia!
Kisfiamé Némó halacska(gyertyát akartak adni,de kértem másikat:))
Kisfiú, bölcsis, ceruza a jele.
Kislányod milyen jelet kapott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!