2,5 éves a lányom,és megyünk wellness hétvégére.Igazából arra lennék kíváncsi,hogy akik már üdültetek,nyaraltatok kisgyerekkel,hogyan oldottátok meg az altatás részét.Mit csináltatok,amíg a kicsi aludt.A lányom elég nagy alvó,délután 3-4 órát is alszik,ti addig mit csináltatok?
2011. máj. 11. 13:44
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg csak egy hétvégéről van szó, én akkor lehet kihagynám a délutáni alvást neki. Ha van izgalom, talán nem is lesz álmos. Vagy vigyetek babakocsit, aludjon abban.
2011. máj. 11. 13:46
2/9 anonim válasza:
Őszinte leszek! Mi ezért nem megyünk nyaralni. Párszor próbálkoztunk Balaton, csúszdapark és társai, de mi fáradtabbak lettünk a nap végére. Magyarul nekünk abszolút nem volt pihenés. Így abból a pénzből amit nyaralásra szánunk veszünk egy medencét a kertbe.
(1 és 3 évesek a gyerekeink)
2011. máj. 11. 14:15
3/9 anonim válasza:
Aludt az árnyékba vagy a "félsátorban".Hol Apa,hol én mentünk addig fürödni,napozni,kajálni stb.Felváltva mindent megoldottunk.Szerintem adja magát majd a dolog.Ez volt 8 hónaposan és 1,5 évesen is.
2011. máj. 11. 14:24
4/9 anonim válasza:
mi úgy intézzük a nyaralást,hogy mindig apartmanba megyünk,ahol simán leteszem a gyereket aludni,és amíg ő alszik mi kint napozunk,vagy mi is alszunk,elvégre pihenni jöttünk,nekünk se árt egy kis alvás.Ha tényleg nem bírja ki alvás nélkül akkor felváltva legyetek vele,addig az egyikőtök mehet úszni,vagy masszíroztatni,a másik meg alszik aztán vagy cseréltek vagy a másik nap a másik megy.De azt is lehet hogy alvás időbe be teszitek a kocsiba és elmentek várost nézni sétálni addig ő alszik,ameddig akar.
2011. máj. 11. 14:28
5/9 anonim válasza:
Árnyékban aludt, semmi gond nem volt. :)
2011. máj. 11. 14:30
6/9 anonim válasza:
szia,
nos... igazából minden szervezés kérdése véleményem szerint!! a mi fiunk megszokta az életmódunkat, sokat utazunk, úton vagyunk, jövünk-megyünk :) először 8 hónaposan voltunk hétvégézni, akkor még 2x aludt nap közben. semmi gond nem volt, vittük a babakocsit, abban aludt. a tavalyi nyaraláskor már csak 1x aludt, dél és egy körül 2 órát. ebben az időben így is-úgy is a szobában lettünk volna, felmentünk amikor már láttam, hogy fárad, mire az ajtóhoz értünk minden esetben aludt :) mondjuk Ő olyan fickó, hogy ha álmos bárhol elalszik. ilyenkor általában én is mellé feküdtem, olvastam, pihentem vagy éppen aludtam.
Ági
2011. máj. 11. 14:39
7/9 anonim válasza:
még annyi lemaradt, hogy amikor alvás időben enyhébb volt az időjárás baba kocsiban aludt a napágyunk mellett vagy elmentünk várost nézni. és felváltva csináltunk Apánkkal mindent, hogy mindketten tudjunk pihenni kicsit :)
Ági
2011. máj. 11. 14:42
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sok jó ötletet adtatok:)
2011. máj. 11. 14:50
9/9 anonim válasza:
Mi pl. egyik nap beültünk a kocsiba, ő elaludt, beálltunk az étterem kocsifeljárójára az autóval, odaültünk a mellette lévő asztalhoz, s megebédeltünk. A kocsi persze árnyékban volt, az ajtók tárva-nyitva, s kora ősz volt, így nem volt már 30 fok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!