Milyen idos volt fiatok/lanyotok mikor megvetteke az elso rendes agyat? Mellyek a legjobb agyak? Miskolc, Nyiregyhaza fele hol vehetenek? Mire kell odafigyelni mikor nezem?
Arban hol mozognak?Ti milyet vettetek?Tanacsok?
Lanyom 2 eves az oszre vagy nyar vegere gondoltam vegyunk neki rendes agyat.Amikor megkapta az agyat nem ment at mindig hozzatok?Ezt hogy sikerult kikuszobolnotok?
Szia, az én kislányom születésétől velünk aludt, féltem is hogy hogyan fogom leszoktatni erről. 2 éves volt amikor kapott egy IKEA-s ágyat, és azóta már nem tudom rávenni hogy bújjon oda hozzám egy kicsit.csak a saját ágyában hajlandó aludni.
A teszveszen, vaterán, expressz.hu-n is találsz jó ágyakat.
21 hónapos a fiam, húsvét körül vettük meg neki a rendes ágyat (szintén IKEA). Nagyon szép, jó minőségű bútoraik vannak, és nem horrorisztikus az áruk.
A kiságyban is jól aludt, de mióta olyan ágya van, "mint a nagyoknak" azóta büszkén fekszik bele, meg igazgatja reggel :)
Utolsó vagyok, Mesemix webáruház, 2 napon belül itt volt.
Van ovis és nagy méret, több színben. Zipzáras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!