Melyik a legjobb matrac kiságyba? És mennyi kb? Kiságyat milyen szempontok szerint kell venni? (Miskolc)
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 11:44
1/4 anonim válasza:
nekünk kókuszmatracunk van és bevált. kiságy: állítható legyen a magasság, a rácstávolság 5-5,5 cm legyen. kb ezek a biztonsági szempontok. de ma már szerintem nem árulnak olyat, ami ezeknek nem felel meg.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a kókusz matrac a legjobb, légáteresztő és kemény, nem süpped be a baba alatt. Én Miskolcon a Brendonban vettem tavaly kb 11000 Ft volt. A kiságy mindenképpen legyen erős, masszív és véleményem szerint rácsos, amiben később megtanul kapaszkodni és felállni. Remélem tudtam segíteni.
10 hónapos kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
Kókuszmatrac. Egészségesebb a gerincnek, mint a szivacs. Mi akciósan vettük 5-6 E Ft körüliért a Brendonban (tavaly tavasszal). A kiságyban én két méretet tudok. 60 x 120 cm-s és 70 x 140 cm-s. Nekünk a kicsi van, helyszűke miatt. Sajnos annyi a hátránya, hogy már elég magas a babánk és hiába van az ágy a legalacsonyabb fokozaton, ha feláll, akkor vállig kint van belőle. Ami nekem nem megnyugtató, mert félek, hogy a nagy fejecskéje miatt kieshet. Szóval próbálj meg olyat venni, aminek aföldig leereszthető az alsó fokozata.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a kókuszmatrac a legjobb. Mi olyan kiságyat vettünk, ami egyben van a pelenkázóval. én ezt tartottam praktikisnak. van benne kisszekrény , fiókok, és később ifjúsági ággyá alakítható. Hátránya, hogy elég nagy helyet foglal (kb. 170 cm hosszú). Én meg vagyok vele elégedve. Újonnan vettük 50000 ft volt. Mi mindent a Tégel-ben vásároltunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!