3és fél évest hogy szoktassam le az éjszakai pelusról? Ki hogy csinálta?
2,5évesen lett egyik napról a másikra nappali szobatiszta. Viszont a mai napig kell neki du- alváshoz és éjszakára is pelus. SOHA nem száraz reggel!!!
Csináltuk rengetegszer olyat,hogy nem adtam alá pelust próbáltam rábeszélni,hogy keljünk fel ha ingere van,sose tette,mindig éjszakai,hajnali lepedő,pelus,nadrág csere lett belőle :S
Mit tegyek?? Már 3bőven elmúlt! :(
Szerintem semmit. ehhez meg kell érni. Ha reggel nem száraz a pelus, nem tudom mit tehetnél-nyilván azon kívül, hogy lefekvés előtt 1 órával már nem adsz neki inni-na meg éjjel sem.
BEszélj a dokival, védőnővel, hátha tanácsol valamit.
Szia kedves kérdező!!Hát akkor nem csak mi vagyunk így ezzel hogy nem akar a kisfiam leszokni az éjszakai pelusról!:)és ő is 3éves elmúlt januárban,mindent kipróbáltam de nálunk is hajnalban teljes garnitúra csere van!:((
A válaszok engem is érdekelnek!:))
Köszönöm a válaszokat Anyukák! :)
A 2.válaszolótól kérdezném,hogy hány óránként ébresztgessem? 2-3?vagy az sok??
Hát én úgy csinálom, hogy ha elalszik 8-9 körül,mi meg olyan 11 körül megyünk aludni akkor pisiltetem(vagy éjfél körül). aztán 3 körül ha felkelek, 5kor kel a párom akkor is, és fél hétkor veszi be a tablettáját akkor is biliztetem. De valamikor kimarad egy-egy nem baj. Tegnap éjjel már egy szer szólt magától fél 3 körül. Reggel meg nem pelenkáztam vissza és bepisilt, szóval fejlődünk is meg nem is:) De ő olyan lustázós fajta képes pelusba pisilni ha fent van az helyett, hogy bilizzen:)
persze az ébresztések mellett van rajta pelus, hogy ha esetleg elalszok ne keljen nagymosást csinálni:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!