Új családi napközi a XI. kerületben?
Szia!
Mi itt lakunk a közelben, elvben még érdekelne is a dolog, bár nekünk szerencsére nem kell speciális diéta vagy gyógyszer.
Beiratkoztunk az oviba, most lesz 3 éves a lányom, de mivel a kicsivel itthon vagyok, nem biztos, hogy fel is veszik.
Kérdezhetek? Nem tudom, hogy működnek ezek a CSANA-k... Egy ember van a gyerekekkel egy időben vagy legalább ketten? Hány gyereket szeretnél felvenni? Udvar van, vagy levegőzés valamelyik játszótéren? Milyen korú gyerekeket vársz? Úgy is lehetséges a dolog, hogy egy héten csak pár napra megy a gyerek, akkor is csak délelőtt?
Anyagilag mire számítson egy szülő?
Tanácsot sajnos nem tudok adni, én csak mint szülő érdeklődök...
Az ötlet jó, főleg hogy a kerületben sok a gyerek és kevés az intézményes férőhely. Speciális ellátás meg még kevesebb...
Szia!
Örülök az érdeklődésednek, és örömmel válaszolok a kérdéseidre. A gyerekekkel egy időben 3 ember foglalkozik, és maximum 7 gyerek a létszám. Az Október 23 utcában egy első emeleti 80nm-es lakásban lenne a napközi. A társasházhoz saját tulajdonú zárt játszótér tartozik.
Gyerekeket 1-től 5 éves korig várunk. Természetesen lehetséges a nem egész napos ill. hetes ellátás. Ilyen esetben kb. 600 forintos órabérrel lehet számolni. A teljes havi ellátás (heti 5 nap teljes időben napi 4x-i étkezéssel) kb. 69000ft. lenne, de úgy tudom, hogy az önkormányzat -amennyiben nem veszik fel a gyereket állami intézménybe- a szülőknek anyagi támogatást nyújt.
Kb. két hónapon belül indulna a napközi.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Mi is a közelben lakunk, ha nem veszik fek a fiamat oviba, minket is érdekelne a családi napközi, hetente 3 délelőttre kb.
Az önkormányzat megszigorította a támogatást, így szinte már senki nem kap...
Szia!
Első vagyok.
Mi újság Csana ügyben?
Írnál esetleg egy tel. számot, vagy privát küldesz elérhetőséget?
Nem vették fel a lányomat oviba:(, lenne még kérdésem. (Továbbra sem szeretném egész napra és hetente csak 2-3 napról lenne szó.)
Köszönöm!
Szeptember 5.-től megnyitja kapuit a Meserdő Gyermekmegőrző a 11. kerület Tétényi út 73/a. alatt. A mesevilágot idéző játszószobánkkal és egy tágas zárt udvarral várjuk 1-5 év közötti gyerekek jelentkezését. Napi négyszeri étkezést biztosítunk. Nyitva tartás a szülők igénye szerint hétköznap és akár hétvégén is.
Nyitási akcióként szeptemberben a teljes havi ellátás étkezéssel 50 ezer forint.
Megközelíthetőségünk kiváló, hiszen a Bkv.-val érkezőket a sima 7, 173 busz a ház előtt teszi le, a autóval érkezőknek a ház előtt parkolás biztosított.
Ha felkeltettük érdeklődését elérhetőségeinken bővebb információval szolgálunk.
Sziasztok!
A Züm-Züm Bölcsi Montessori angol-magyar családi napközit tudom ajánlani. Az Allee-tól tényleg 3 percre, Eszék utca 4b és 13-15 alatt található.
A havi díjuk kb 68e ft.
www.zumzumbolcsi.hu 06204826564
sok sikert, talán lesz hely!!!
Bibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!