Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Új családi napközi a XI....

Betti0320 kérdése:

Új családi napközi a XI. kerületben?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a XI.kerületben az Allee bevásárlóközpont környékén új családi napközit indítani. Kifejezetten speciális étrendet illetve állandó folyamatos gyógyszerezést igénylő gyerekek számára. Erről szeretném a véleményeteket kérni, illetve igényeket felmérni. Természetesen a teljesen egészséges gyerekeket is szeretettel várnánk! Szívesen fogadok véleményeket és ötleteket is!?
2011. máj. 4. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi itt lakunk a közelben, elvben még érdekelne is a dolog, bár nekünk szerencsére nem kell speciális diéta vagy gyógyszer.

Beiratkoztunk az oviba, most lesz 3 éves a lányom, de mivel a kicsivel itthon vagyok, nem biztos, hogy fel is veszik.

Kérdezhetek? Nem tudom, hogy működnek ezek a CSANA-k... Egy ember van a gyerekekkel egy időben vagy legalább ketten? Hány gyereket szeretnél felvenni? Udvar van, vagy levegőzés valamelyik játszótéren? Milyen korú gyerekeket vársz? Úgy is lehetséges a dolog, hogy egy héten csak pár napra megy a gyerek, akkor is csak délelőtt?

Anyagilag mire számítson egy szülő?

Tanácsot sajnos nem tudok adni, én csak mint szülő érdeklődök...

Az ötlet jó, főleg hogy a kerületben sok a gyerek és kevés az intézményes férőhely. Speciális ellátás meg még kevesebb...

2011. máj. 4. 14:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök az érdeklődésednek, és örömmel válaszolok a kérdéseidre. A gyerekekkel egy időben 3 ember foglalkozik, és maximum 7 gyerek a létszám. Az Október 23 utcában egy első emeleti 80nm-es lakásban lenne a napközi. A társasházhoz saját tulajdonú zárt játszótér tartozik.

Gyerekeket 1-től 5 éves korig várunk. Természetesen lehetséges a nem egész napos ill. hetes ellátás. Ilyen esetben kb. 600 forintos órabérrel lehet számolni. A teljes havi ellátás (heti 5 nap teljes időben napi 4x-i étkezéssel) kb. 69000ft. lenne, de úgy tudom, hogy az önkormányzat -amennyiben nem veszik fel a gyereket állami intézménybe- a szülőknek anyagi támogatást nyújt.

Kb. két hónapon belül indulna a napközi.

Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

2011. máj. 4. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi is a közelben lakunk, ha nem veszik fek a fiamat oviba, minket is érdekelne a családi napközi, hetente 3 délelőttre kb.

Az önkormányzat megszigorította a támogatást, így szinte már senki nem kap...

2011. máj. 6. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok.

Mi újság Csana ügyben?

Írnál esetleg egy tel. számot, vagy privát küldesz elérhetőséget?

Nem vették fel a lányomat oviba:(, lenne még kérdésem. (Továbbra sem szeretném egész napra és hetente csak 2-3 napról lenne szó.)

Köszönöm!

2011. jún. 1. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Szeptember 5.-től megnyitja kapuit a Meserdő Gyermekmegőrző a 11. kerület Tétényi út 73/a. alatt. A mesevilágot idéző játszószobánkkal és egy tágas zárt udvarral várjuk 1-5 év közötti gyerekek jelentkezését. Napi négyszeri étkezést biztosítunk. Nyitva tartás a szülők igénye szerint hétköznap és akár hétvégén is.

Nyitási akcióként szeptemberben a teljes havi ellátás étkezéssel 50 ezer forint.

Megközelíthetőségünk kiváló, hiszen a Bkv.-val érkezőket a sima 7, 173 busz a ház előtt teszi le, a autóval érkezőknek a ház előtt parkolás biztosított.

Ha felkeltettük érdeklődését elérhetőségeinken bővebb információval szolgálunk.

[link]

2011. szept. 4. 09:03
 6/8 A kérdező kommentje:
www.meserdo.ewk.hu
2011. okt. 1. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Most kerestem a megadott honlapokon a családi napközit, de nem találtam, szeptemberben még igen. Azóta megszűnt? Köszi a segítséget!
2011. dec. 22. 14:22
 8/8 Zümi2009 válasza:

Sziasztok!

A Züm-Züm Bölcsi Montessori angol-magyar családi napközit tudom ajánlani. Az Allee-tól tényleg 3 percre, Eszék utca 4b és 13-15 alatt található.

A havi díjuk kb 68e ft.

www.zumzumbolcsi.hu 06204826564

sok sikert, talán lesz hely!!!

Bibi

2013. ápr. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!