Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem veszik föl oviba a gyereke...

Nem veszik föl oviba a gyereket! Alapítványi vagy magánovi vagy családi napközi VII-VIII-IX. Kerületben?

Figyelt kérdés
IX. kerületi anyukák! Biztos titeket is elkeserítettek az ovis beíratkozásnál, hogy nem veszik fel, aki szeptemberig nem töltötte be a 3. évet. Az enyém februárban tölti, tehát februártól szeptemberig (vagy már most nyártól) kéne nekünk gyerekfelügyelet. A neten csupa olyat találtam, ami havi 65-től megy fölfelé. Nem tudtok valami magyar keresetekhez kitalált megoldást???
2011. máj. 10. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
2012 februárban tölti a 3 évet? akkor még viheted bölcsödébe.
2011. máj. 10. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez lett a megoldás, mint amit az első válaszoló írt. Fiam 2011.dec tölti a 3at, így most szeptembertől még bölcsis lesz egy évig.
2011. máj. 11. 07:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Az ebben a szemétség (már elnézést de az), hogy a bölcsiben már vagy két hónapja kellett nyilatkozni, hogy viszem-e a kislányt. Mivel akkor még úgy tudtam, februártól lesz ovi (plusz a most kinéző munkalehetőségem se volt még sehol), még a nyílt napokra is bejártunk, csomó óvónővel beszéltünk, senki nem mondta, hogy februárban valszleg nem fogják fölvenni a kislányt, így a bölinek kapásból rávágtam, hogy nem megyünk. Amúgy is meg akartam kímélni a gyereket a két beszoktatástól. Szóval a fer az lett volna, ha az ovi felvételi döntések után kerül sor a bölis igényfelmérésre. Rosszul látom? Na mind1, családi napközi kéne. Tudtok?
2011. máj. 11. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ez nem így van. minden intézménybe szeptembertől lehet vinni alpabból. Neked kellett volna körbenézned, ohgy hol mik a lehetőségek és évközben hová veszik be a gyereket. Sajjnálom de nem teljesen jogos a felháborodásod.
2011. máj. 11. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó értem én a hivatalos álláspontot, bár azt akkor se értem, az óvónők miért hagytak meg abban a hitben, hogy föl fogják venni a gyereket, ugyanakkor ezzel most már ha tudnám se lennék kisegítve. Végül is családi napközit tud valaki???
2011. máj. 12. 12:44
 6/6 anonim válasza:

Állítólag az a tuti, ha a magánbölcsi/magánovi rendelkezik ISO tanúsítvánnyal.

Sorra nyílnak kis közösségek és nem tudom melyik az, ahol tényleg biztonságban tudom a gyermekem. Azt hallottam, hogy akinek ilyen van, az a hely leinformálhatóan betartja a szakmai szabályokat, megbízhatóbb és hitelesebb, mint a többi.

2011. júl. 29. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!