Eddig tökéletesen evő fiam néhány hete rettenetesbe kapcsolt át. Másnak sem eszik 2 évesen a gyermeke?
Figyelt kérdés
Szinte csak gyümölcsön, tejen él. Néha szürcsöl egy kis levest, vagy jobb napokon eszik husit is a másodikból, de ennyi. Van nem egy olyan nap, amikor csak gyümölcsöt eszik reggel, délben és este is. Azt viszont jóízűen és többet is akár. Eddig csak éjszakai lefekvésnél szopizott, mostanában viszont úgymond visszaesett, és naponta többször is kér cicit. Látom rajta, hogy éhes, de nem eszi meg akkor sem a felnőtt, rendes kaját. Más is van így? Lehet valami tenni?2011. máj. 2. 18:50
1/5 anonim válasza:
Nekem a béres csepp bevált, kétszer öt csepp, és cebiont mellé tíz cseppet. Amúgy meg rá kell hagyni, ezek az evési hóbortok átmenetileg vannak csak így, gyerekorvos mondta.
2/5 A kérdező kommentje:
És a szoptatással mit csináljak? 25 hónapos és 5-6 alkalommal is rájár a cicire napközben. Azt is hagyjam? Már úgy örültem, hogy leszokóban vagyunk. :(
2011. máj. 2. 19:05
3/5 A kérdező kommentje:
Amikor kijelentem, hogy nem adok neki cicit, akkor krokodilkönnyeket hullat...
2011. máj. 2. 19:06
4/5 anonim válasza:
(első vagyok)
Lehet, hogy épp azért, mert fél, hogy nem kapja.Lehet ez ilyenkor szeparációs szorongás, fogzás, frontérzékenység, vagy beállt az életetekbe valami változás, sokmindentől lehet. Türelem és finoman beszéld meg vele, hogy a cici fáj már picit, inkább csak simizze vagy puszilgassa, az én fiam is mindenféle nyűgre használta már volna vigasztalásnak. Ne hagyd, hogy a fejedre nőjön, de ő ebből ne vegyen észre semmit, tereld el a figyelmét. :-) Kitartás. ;-)
5/5 anonim válasza:
még annyit, hogy aki így szeret cicizni, mint az enyém is, nem nagyon fogja magától abbahagyni, valószínüleg neked kell majd elválasztani, azt meg neked kell érezni, mikor érett rá, és neked mikor terhes már a dolog. Találjátok meg azt az időpontot, amikor ez találkozik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!