Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes a drága "Crocs"...

Érdemes a drága "Crocs" papucsot venni a kisfiamnak vagy jó az 1500 ft-os is? Tényleg ennyivel jobb a Crocs?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 09:31
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ez egy jó kérdés, a kisfiamnak volt mind a kettő - mármint az olcsó kínai és rendes crocs papucs is. A kínait tavasszal vettük, hogy majd jó lesz nyárra 1800 körül vettük. Én nem vagyok ortopéd, de azt láttam, hogy egy idő után a könnyű habból készült papucs elveszíti a tartását és a fiam lába nem olyan természetesen (szépen) áll benne amikor hordja - nem volt vészes a dolog, szóval elhordta, egy idő után azért szakadt is vagy nem tudom, hogy írjam, nem olyan erős hab, szóval ahogy használta úgy elég rendesen leamortizálta.

Na most karácsonykor vettünk neki egy igazi crocs papucsot a a tranzitshop.hu - ezt csak azért írom, mert az ár fontos és elég jó áraik vannak. 4990 ért vettük, ami magasabb a jóval a kínainál - de itt jön a különbség.

Az eredetit papucsot már lassan 2 hónapja hordja és látok azért különbséget. Napi szinten használja és a papucs tartása még mindig szinte ugyan olyan, mint eredeti állapotában - nem emlékszem pontosan, hogy 2 hónapos korában a kínai hogy állt, de összesen 3-4 hónapot bírt, szóval kétlem, hogy hasonló lenne az eredmény. Jól tartja a lábat és nagyon szereti. Talán még azt is elmondhatom, hogy valóban kevésbé izzad / büdösödik bele a lába, de ezt azért annyira nem vizsgáltam, de mintha ezt lenne az észrevételem.

Szóval ha valaki ilyesmin gondolkozik, akkor én azt mondom, hogy megéri a drágább, mert szerintem annyival tovább is tart és ami örömet / kényelmet okoz az meg megfizethetetlen - és mint említettem, azért lehet találni akár a neten is jó vételi lehetőségeket.

2013. febr. 11. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!