Hogyan es mikor kezdetek a szobaisztasagot? Mennyi ido kellett mire teljesen szoba tiszta lett napkozben?
Tegnap vettem 23 honapos lanyomnak a wc re uloket.Nagyon tetszett neki!Mondtam neki hogy mi is ide pisilunk mar o is nagy stb.Bilibe pisil,kakal mar.A kakanal szol a pisinel nem.Ma rajta hagytam a palust de felorankent elvittem a wc re es mondogattam neki hogy de szoljon ha pisilni kell.Nem szolt!Ha elvittem a wc re akkor vagy pisilt egy kicsit vagy mar a pelusban volt.
Ti hogy kezdtetek?Egybol csak kis bugyi es fel orankent pisi?Ha elmentetek adtatok valami trening pelus szerut ra?Vagy csak bugyit?Mar ugye nem akarok itthon ulni vele a joidobe csak azert mert bugyi lesz rajta.De ha elmegyunk itthonrol ugye nem csak feloraig vagyunk oda.
Ejszakara tuti adok meg ra jo darabig mivel este es reggel tejet iszik igy minden reggelre tele van a pelenkaja!Varom a tanacsaitokat!koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!