Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan es mikor kezdetek a...

Hogyan es mikor kezdetek a szobaisztasagot? Mennyi ido kellett mire teljesen szoba tiszta lett napkozben?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem 23 honapos lanyomnak a wc re uloket.Nagyon tetszett neki!Mondtam neki hogy mi is ide pisilunk mar o is nagy stb.Bilibe pisil,kakal mar.A kakanal szol a pisinel nem.Ma rajta hagytam a palust de felorankent elvittem a wc re es mondogattam neki hogy de szoljon ha pisilni kell.Nem szolt!Ha elvittem a wc re akkor vagy pisilt egy kicsit vagy mar a pelusban volt.

Ti hogy kezdtetek?Egybol csak kis bugyi es fel orankent pisi?Ha elmentetek adtatok valami trening pelus szerut ra?Vagy csak bugyit?Mar ugye nem akarok itthon ulni vele a joidobe csak azert mert bugyi lesz rajta.De ha elmegyunk itthonrol ugye nem csak feloraig vagyunk oda.

Ejszakara tuti adok meg ra jo darabig mivel este es reggel tejet iszik igy minden reggelre tele van a pelenkaja!Varom a tanacsaitokat!koszi!

2011. máj. 1. 23:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi 1,5 éves kezdtük. A kisfiam eleinte csak kint az udvaron volt hajlandó pisilni. Egy darabig hagytam, aztán rászóltam, hogy a bilibe, v. a WC-be kell pisilni. Nem akart ráülni egyikre sem. Rászóltam, hogy ha bepisil, akkor nagyon mérges leszek rá. Rohant a bilihez, fölé ált, és állva pisilt bele. Nagyon megtapsoltuk, együtt örültünk. Amikor láttam, hogy pisilnie kellfogta a fütyijét), akkor rohanás a bilihez. 2 hónap alatt szobatiszta lett nappalra. 20 hónaposan éjjelre is
2011. máj. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!