Tippek hiszti kezelésére?
hát a kérdésedre nem tudok válaszolni
de igazán sajnállak 3 babával nagyon nehéz lehet.
kitartás. !!!!
Csóré popsival :) Ez nagyon édes, megmosolyogtattál :)
KÖvetkezetesnek kell lenni az biztos mert ha most engedsz vagy meglátja hogy ki tud téged borítani akkor vesztettél. Biztosan nagyon nehéz de ezt túl kell élni. Azt mondják a gyereknevelés egy csoda - na igen, de nem a dackorszak :) Ott túlélésre kell menni :))) Viccet félretéve, fontos hogy következetes legyél, mindig tartasd be a szabályokat, mindig szidd le ha hisztit csinál, DE: röviden, tömören, mosoly és könnyek nélkül, mert ha látja hogy bármilyen hatást ér el a hisztivel nálad akkor folytatni fogja.
Csatlakozom!!!! Az én gyermekem (27 hónapos) a héten már kétszer nem fürdött! Mert akkor épp az volt a heppje, és azon ment a hiszti. Nála legfőképpen este ér a tetőfokára, márcsak azért is, mivel 2 éves kora óta nap közben egyáltalán nem alszik, (emellett max fél 7ig alszik reggel), és estére teljesen ki van merülve. De a játszótérről való hazajövetel sem éppen egyszerű. Én is sokat olvastam erről az időszakról, legutóbb éppen azt, hogy inkább az "okos enged szamár szenved" el érvényesüljön, mindenki jobban jár. Én viszont attól tartok, hogy majd úgy jön le neki, hogy ha hiszti van, akkor azt csinál, amit akar. Így nem engedek mindenben, de ami úgymond "nem fontos", akkor ráhagyom. Fontos tudni szerintem, hogy nem ellenünk irányul ilyenkor a dühük, maguk ellen sem, csak nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, és időzített bombákként működnek. Nálunk az is bejön, ha éppen nincs hiszti, de ellenkezik, pl. peluscsere, vagy bármi ügyben, hogy jó, akkor nem kell. Akkor már mindjárt szeretné. Jelen pillantban amúgy éppen a visszafejlődés időszakát éljük, eddig szépen ment a bilizés, (már úgy, ahogy) vagy akár WC-re. Most még a pelusban lévő kakit is letagadja....
Nagyon nagy türelemmel kell lenni hozzájuk, és sokszor nagyon nehéz! Az, hogy még két picike van nálad, külön nehézség. Én is csak azt tudom javasolni, hogy a legnagyobb sírás közepette hagyd ott, ne foglalkozz vele (tudom, hogy könnyű mondani), majd egy hirtelen pillanatban valami érdekes kérdéssel állj elő! Meg fog lepődni, és mindjárt van mivel foglalkoznia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!