Mit csináljak ha a hat éves lányom fogdozza a nuniját?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:32
11/13 Izééékeh11 válasza:
szerintem is normális és ne szólj rá,én is csináltam ezt,olyankor viszont a szüleim még meg is vertek,ezért azóta nem tudok masztizni mert tök görcsös vagyok,mi lesz ha vlaaki mongyuk bejön és meglát :SS
13L
12/13 anonim válasza:
Ne szólj rá. Maximum annyit mondj, hogy ezt olyankor csinálja, amikor nem látja más.
De nem értem, érkeztek tök normális válaszok, szinte mindenki ugyanazt írta le és ez a normális viselkedés, akkor miért emelted ki a kérdést? Milyen választ vársz?
13/13 anonim válasza:
Ameddig csak a ruhán vagy a bugyin keresztül fogdossa, addig nincs, gond. Akkor van gond, ha benyúlkál a bugyiba is. Azt kell neki mondani, hogy ne piszkálja, mert szőrös lesz a nunija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!