Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak ha a hat éves...

Mit csináljak ha a hat éves lányom fogdozza a nuniját?

Figyelt kérdés

2011. ápr. 29. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Szeretet hiánya van. Igy szerez magának örömet.
2011. ápr. 29. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit különöset nem jelent.Rájött, hogy ez jó.Csak annyi a dolgod, hogy beszéld meg vele, ne csinálja mások előtt, ez csak rá tartozik.Ne szidd érte,mert felnőtt korában gondjai lehetnek miatta.
2011. ápr. 29. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, még kicsi és nem tudja miért fogdossa magát. Ha nem szólsz rá, nem tiltod meg neki, akkor magától abba fogja hagyni.
2011. ápr. 29. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a neve onánia.

És ezt valóban azért csinálja, mert örömet okoz vele magának. Hagyd rá, és semmiképp ne szégyenítsd meg senki előtt sem azzal, hogy rá szólsz. Ki fogja nőni, nagyon sok kisgyerek csinálja ezt ebben a korban.

2011. ápr. 29. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmit csinálni ez normális ha társaságban csinálja tereld el a figyelmét, de büntetni kiabálni nem szabad mert ez a fejlödésének egyik állomása most fedezte fel hogy így örömöt tud szerezni magának, el fog múlni.

[link]

[link]

2011. ápr. 29. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem más előtt csinálja, akkor semmit ne csinálj! Ez teljesen természetes. Más kislány is fogdossa a punciját.
2011. ápr. 30. 07:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen normális, rájött, hogy kellemes érzés. Ha mások előtt is csinálja, próbáld elterelni a figyelmet, de ne durván reagálj erre, hogy tilos, nem szabad ilyet csinálni, mert gátlásokat ébreszthetsz benne.
2011. ápr. 30. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tereld el a figyelmet de ugy hogy ne vegye eszre hogy neked nem tetszik amit csinal. foglald le aktiv jatszassal, vagy olyasmivel ami erdekli. Ha nem unatkozik akkor eszebe se jut.

Magyarazd el neki hogy tudod hogy az jo erzes de ezt csak akkor csinaljuk amikor mas nem latja. A szobajaban lehet, masok elott azonban mellozze. Ezt masoktol se latja az utcan vagy a jatszoteren. Privat dolog.

Ettol nem lesz komplexusa.

2011. máj. 7. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd!

Én is 6 éves korom óta maszturbálok. Ha észre is vették -amit kötve hiszek- nem szóltak érte, bele. Teljesen normális, egészséges nő vagyok.

21/L

2011. jún. 11. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális, én is csináltam 6 évesen most így visszagondolva :)
2011. jún. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!