Az óvodában mindig beteg lesz? Lehet tenni valamit ellene?
Arra várni hogy a szülők ne vigyék be betegen a gyereket a közösségbe...hát arra még várhatsz egy darabig. A munkáltatók szeretnek elbocsájtással fenyegetőzni, különösen a gyermeküket közösségbe járató anyukákat szeretik ezzel megtisztelni.
Én kivettem a lányomat oviból, ennek több oka is volt, de leginkább az, hogy két hónapig folyamatosan beteg volt, én meg várandós, és a skarlátnál úgy gondoltam, azt már inkább nem kérjük, mivel én sosem voltam skarlátos, várandósan meg nem akartam az lenni.
A lányomat háromévesen irattuk be, még este elalváshoz szopizott akkor, elötte ő is talán ha kétszer volt orvosnál náthával, egyszer meg egy napra belázasodott.
Mielött bekerült a közösségbe csináltam vele egy egy hónapos Normaflore kúrát. Előszőr december elején lett beteg, viszont nem tudott belőle felépülni, mert mikor visszament a közösségbe, újrafertőzték. Utána egyre jobban legyengült.
Ha otthon mereszti,ha nem a gyerekeknek közösségbe kell járni,különössen az óvoda utolsó évében,amikor már azt hiszem kötelező is az iskola miatt.
Ettől függetlenül,pontossan azok az anyukák maradnak otthon a beteg gyerekkel akik nem dolgoznak,ellentétben a dolgozó anyukákkal akik begyógyszerezve viszik be a lázas gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!