Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyire jó ötlet...

Szerintetek mennyire jó ötlet használt cipő, szandi stb vásárlása kisgyermekre?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy azt már egy gyermek kitaposta az ő lábához van igazodva a lábbeli, és hogy egy másik lábra menyire jó ötlet ráadni hordani. Illetve idegen gyermek lábáról lekerült lábbeli( pl: vaterán teszveszen vásárolva) használata. Arra is kíváncsi lennék hogy inkább újat vagy használtat vegyek márkásat vagy kínait?
2011. ápr. 20. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én cipőből nem vennék használtat a gyerekemnek.
2011. ápr. 22. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképp nem vennék használtat, sőt tesóét sem adnám rá. Minden gyerkőc másként "tapossa ki", ami a későbbiekben ortopédiai problémák forrása lehet.
2011. ápr. 22. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Kijárták már előtte, igazodott a másik lábához, akár gerincproblémákat okozhat, vagy lúdtalpat, stb.
2011. ápr. 22. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:

ha már használt, akkor tök mindegy, hogy az idősebb tesó, a szomszéd kissrác vagy egy vadidegen járta ki.

ha használt, akkor legalább márkás legyen, ne gagyi.

én úgy vagyok vele, hogy bár eléggé szűkös a költségvetés, inkább megveszem újonnan a márkás, drága cipőt, aztán ha kinövi, eladom vaterán, kb. félárért. másfél éves a fiam, olyan nagyon még nem rúgja szét a cipőit, persze ezt egy 10 évesről már nem lehet elmondani...

szóval anyagilag ugyanoda jutok, mintha használtan vettem volna márkásat, vagy újonnan kínait, mégis a fiamnak új és márkás cipője van. most alakul ki a lába, nagyon nem mindegy, mi van rajta szerintem. a dokinénink azt mondta egyébként, hogy egy egészséges lábat cipővel nehéz elrontani.

2011. ápr. 22. 15:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még szívesen várom a tanácsokat válaszokat.
2011. ápr. 22. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Én kínai cipőt sosem vennék a fiaimnak, műbőr, nem szellőzik, talpuk is papírból van stb. Viszont a jó minőségű bőr gyerekcipők nagyon drágák:((

A nagyobbik fiam 4 éves lesz, már 30-as cipőket hord, nagyon gyorsan kinövi a cipőit, anyagilag nem bírnánk, hogy új bőrcipőket vegyünk. Így én használtan veszem neki, clarks, superfit és richter cipői vannak most, mindegyik nagyon szép állapotú, van amelyiken nem is látszik a használat.Sajnos az én fiam úgy tönkreteszi őket, hogy az öcsike már nem tudja megörökölni, de annyira nem fáj érte a szívem, mintha több tízezret adtam volna ki a cipőiért:)

Szóval bátran vehetsz használtat is, ami szép állapotban van!

2011. ápr. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!