A hónap végén lesz 2 és fél éves a fiam, járjon oviba vagy inkább csak ősztől?
Új "rendelet" szerint 2 és fél éves kortól,ha pelusos is,be kell venniük az oviba.Viszont ősztől új csoportba kerül.Így lenne értelme elvinni?A fiam a beíratás óta nagyon be van sózva az ovival.Állandóan oda akar menni.
Van még egy majdnem 11 hónapos kicsi is itthon.
Ez milyen rendelet? Helyi vagy országos? Nem is hallottam még róla...
Egyébként szerintem, ősztől járjon. Most már sok értelme nincs, mert nemsokára zárnak az ovik is, mire beszokna, itt is a nyár, kezdhetnétek előről ősszel.
Az én fiamat helyhiányra hivatkozva nem vették fel oviba. Szóval nem feltétlenül veszik fel oviba, hiába teszik ki a bölcsiből.
Én úgy tudom, hogy csak akkor kezdheti az ovit, ha betöltötte a 3-at. Igazából én várnék még vele, ha amúgy is otthon vagy a kistesóval.
köszönöm az eddigi válaszokat.
mint ahogy fent is írtam,itt beveszik 2,5évesen,sőt ilyenkor már majdnem hogy kötelező beíratni.
csak miatta vinném oviba,de azt mondták(akiknek jár oda a gyerkőcük)hogy szinte biztos hogy erre a max 1,5hónapra már nem vennék be.Főleg úgy nem,hogy aki lesz neki óvónéni,most a ballagó nagycsoportosokat viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!