Anya engem nem itatott ilyenekből, se cumisüvegből ! Én 1 évesen már pohárból ittam!
2011. ápr. 17. 21:00
2/13 anonim válasza:
Az én kisfiam is tudott már önállóan inni 1 éves kora körül pohárból.
A titok: add a kezébe. Néhányszor valóban magára önti, de így fogja megtanulni. Ne aggódj, nem kell majd hónapokig naponta 17x átöltöztetni emiatt :-)
Hamarabb megtanulja, ha hagyod.
2011. ápr. 17. 21:03
3/13 anonim válasza:
A lányaim korán ittak pohárból. A fiam nem. Csőrösből ivott és szívószállal. Egyszerűen nem érdekelték ilyen földi dolgok, neki nagyon sok mindent kellett szétszerelnie. :) aztán megtanult mindent.
Szerintem hagyd pár hétig,majd próbáld újra. ha mindíg van nálad csőrös akkor nem probléma
2011. ápr. 17. 21:04
4/13 anonim válasza:
Az én kisfiam úgy szokott át a pohárra, hogy lapos csőrű itatópohárból adtam neki az innivalót, utána már könnyebben ment neki a pohárból ivás. Most lesz 23-án két éves, és nagyon ritka már, hogy mellé önti. De egyetértek az előző válaszolóval, oda kell neki adni, néha kicsit segíteni, hogy érezze, hogy mennyi az annyi, és rájöjjön a technikára.
2011. ápr. 17. 21:05
5/13 anonim válasza:
Adj rá ujjatlan, nejlon partedlit, úgy nem lesz vizes a ruhája. Az én kétévesen is ezt csinálta, már ügyesen iszik, most az a trendi, hogy amikor már kicsi marad benne, kiönti az asztalkájára :D
2011. ápr. 17. 21:10
6/13 anonim válasza:
Este fürdőkádban is próbálgathatja, ott nem baj ha leönti magát. Mert tényleg a gyakorlás a titka.
2011. ápr. 17. 21:13
7/13 anonim válasza:
Nekünk még a kórházban megmutatták, a lefejt anyatejet hogyan itassuk meg a babákkal. Néha ithon is adtam neki így. 1 éves kora után,amikor látta hogy mi abból iszunk Ő is kérte. Vettünk műanyag poharat neki és ma már (22hónapos) nagyon szépen iszik.
2011. ápr. 17. 21:13
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)!
Akkor próbálkozunk...
2011. ápr. 17. 21:14
9/13 anonim válasza:
A pár órás újszülött is simán iszik pohárból, nehogy már a lányod ne tudjon! Szerintem csak elbohóckodja.
Ne adj neki cumit, és pikkpakk "megtanul" - bár tud - pohárból inni.
2011. ápr. 17. 21:34
10/13 anonim válasza:
3 hónapos kora óta pohárból itattam a fiamat. 11 hónapos korától önállóan iszik és csak egyszer öntötte le magát legelőször, utána soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!