Nesquiken kívül milyen finom kakaóporok vannak, ami lehetőleg olcsóbb is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:31
1/6 anonim válasza:
Van a Bedeco, de szerintem nem olcsóbb. Tesco-ban láttam.
2/6 anonim válasza:
Van egy Brumi nezezetű. Van 150g-os,k és 300 g-os is. Nálunk falun a nagyobb 299ft, épp tegnap vettem. De azt hiszem Pennybe is szokott lenni, lehet ott jobb áron van.
3/6 A kérdező kommentje:
Pedig aligha fog felnőni egy gyerek kakaó nélkül. Az hozzátartozik a gyerekkorhoz. Még az egészség- és biomániás mostohám is ad a saját gyerekeinek. Nyilván nem árt vele túl sokat, ha egyébként nem esznek sok "cukros szart".
2011. ápr. 16. 19:21
4/6 anonim válasza:
A Pennyben,Lidlben is lehet kapni a Nesquick kakaóhoz hasonlókat,de olcsóbbak.
5/6 anonim válasza:
Az én fiam aranykakaót kap (mert abban nincs tejpor),a régi hagymányosat, tápszerhez kapja mert tejérzékeny, nem is kell hozzá így cukor...és finom, tiszta kakaópor, ja és nagyon pici kell bele...nagyon sokáig elég
6/6 anonim válasza:
A Spar-os kakaó pont ugyan olyan, mint a Nesquick szerintem. Legalább is én is csak ezt a kettőt szeretem, a többinek fura íze van, ez a kettő meg tök egyforma. Csak persze a Spar-os sokkal olcsóbb. De nem az S-Budget, hanem a sima Spar kakaópor. Azt hiszem, még most is ilyen kék csomagolása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!