Aprócska 2,5 éves kisfiúk anyukái, ha vannak ilyenek, mert nem sokkal találkozom, megírnátok a méreteket?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam májusban lesz 2,5 éves,még 90-91 centinél tartunk és 12,...valahány kiló,azt nem igazán tudom de a magasságához szerintem jó! Nálatok? köszönöm!2011. ápr. 16. 14:20
11/19 anonim válasza:
Kisfiam 2 éves, 12,5 kg és 87 cm, de mi sem vagyunk magasak...
12/19 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 évesen kb. 88 cm volt. Most kicsit megugrott, 3 éves lesz jövő héten, és most mértem, 95 cm. Tudom, hogy alacsonyabb a társainál, de nem zavar, mert nem ez számít. Honnan tudhatjuk előre, mikor van nála növekedési ugrás?! Munkatársam mondta, hogy az ő fia mindig alacsony volt... Minden tornasorban ő volt az utolsó. Most 17 éves, 189 cm. Most csak abban reménykedik, nem nő tovább. :-)
13/19 A kérdező kommentje:
:) ez aranyos,köszi
2011. ápr. 17. 15:55
14/19 anonim válasza:
Az én fiam most 23 hónapos.Május közepén lesz 2 éves és 98 centi és 13 kiló.Ő nagyon magas vékony fiúcska.Mindenki 3 évesnek nézi.Nagy átlagban a korabeli kisfiúk 1 fejjel kisebbek tőle. Tehát az én véleményem szerint a te fiad teljesen jó paraméterekkel rendelkezik.:)
15/19 anonim válasza:
2évesen 91.5cm és 12kg volt.
3évesen 101cm és 14.5kg.
2.5évesen a kettő között féluton- ő se nem kicsi se nem nagy- pont átlagos. :-)
16/19 anonim válasza:
3 éves kisfiam 93 cm és 13,5 kg.
17/19 anonim válasza:
Szia.Muszály erre a kérdésre válaszolnom
Jövő hónapban leszünk három évesek,és ehhez 96cm,és 11 kg párosul.
18/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi!!!
2011. ápr. 24. 16:23
19/19 anonim válasza:
Még lehet belőle kosaras. Az, hogy most mekkora, semmit nem jelent. A férjem mindig a legkisebb volt az iskolai tornasorban, 6 évesen vissza akarták tartani az oviba a kis súlya miatt. Most 180 cm és 75 kg.
A fiam 26 hónapos, most nőtte ki a 86-os ruhákat, 11 kg.
Szerintem ő sem marad kicsi, hiszen én is 172 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!