Sokat vártam el? Bementem kisfiammmal (direkt gyalog mentünk) egy bababoltba babakocsit vásárolni. Kiválasztottam amit szerettünk volna, oda hozták. Kérdezem ezt összelehetne szerelni, mert be is ülni a kisfiam.
Lehet hogy te voltál bunkó. Ki tudja milyen hangnemben kérdezted, össze lehetne ezt szerelni? Segítenél? És azért kaptad a bemutató darabot.
Vagy nem fizetted még ki és úgy gondolta, hogy lehet beleülteted a gyereket és meggondolod magad, mert ott jutott eszedbe, ha itt a gyerek kipróbálod. És arra meg ott a bemutató darab.
Lehet, hogy ha ő szereli össze és kiesik belőle a gyerek, beperelheted, mert hivatkozhatsz arra, hogy a babakocsit az üzletben szerelte össze egy eladó, és a bemutató darabot pedig szervíz szerelte össze és tutira biztonságos. Otthon buherált babkocsiért mert nem vállal felelősséget.
Az biztos, nem éppen ideálisan alakult a babkocsi vásárlás. Félreértettétek egymást az eladóval.
Nem húztad túl szerintem.Én teljesen egyet értek veled.Én is eladó voltam és tudom ez csak emberség kérdése,nem kötelesség,de ha csak rá kellett volna pattintani én simán megcsináltam volna,pláne így,hogy már ültetné bele a vásárló a gyereket,mert már alig bírja ölben tartani.Sajnos manapság ilyenek az eladók,kedvességből nem ártana vizsgáziuk.Persze ezt a kisboltokra értem,amik általában maszekok,a multik az más kérdés,ott önkiszolgálás van.
Én mégegyszer kértem volna,hogy legyen kedves segíteni!
Nem vittem volna el a kiállított darabot.Kiléptél és 2 perc múlva már az a raktári lett a kiállított darab,amihez csak 4 kattanás szükségeltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!