Sokat vártam el? Bementem kisfiammmal (direkt gyalog mentünk) egy bababoltba babakocsit vásárolni. Kiválasztottam amit szerettünk volna, oda hozták. Kérdezem ezt összelehetne szerelni, mert be is ülni a kisfiam.
Én még sehol nem találkoztam olyannal, hogy összeszereltek volna egy babakocsit ha van kiállított darab is - hiszen az azért van, hogy a babákat beleültessék, tologassák... Meg mondom őszintén én azon csodálkozom, hogy azt vártad el, hogy egyet összeszereljenek azért, hogy beleültesd a fiadat. Más lett volna, ha megveszed úgy állíttatod össze, de így?
Vagy félreértettem és a kiállított darabot adták el neked?
Lehet, hogy nem is értett hozzá az eladó?
Mindenesetre a kiállított darabot csak akkor hoztam volna el, ha tökéletesen hibátlan!Szerintem ragaszkodhatsz egy új, nem kiállított kocsihoz,ha már egyszer kifizeted... nem?
Szerintem második félre értetted. Ö megvette és kérte hogy segítsenek neki össze állítani, mert abban viszi haza a gyereket.
Szerintem felesleges rajta rágnod magadat, habár én ha boltos lettem volna, tuti össze állítom ha csak ilyen egyszerü, és megmutatom minden funkcióját még plusszban, hogy aztán megint vissza egyere és nálam vegyél.
Már értem :)
Persze, jó lesz a kiállított darab is 10% kedvezménnyel. Én biztos, hogy nem vettem volna meg "rendes" áron. Arról nem is beszélve, hogy ha most odaadta neked a kiállított darabot, akkor nem kell összeszerelnie egy másik babakocsit?
A jó eladó alapból felajánlotta volna, hogy segít összeszerelni és megmutatja rajta a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!