Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyereked ovijában is vannak...

A gyereked ovijában is vannak "ronda", durva játékok?

Figyelt kérdés

Nem tudom a nevüket, minden féle harcos figurák, fegyverekkel, borzalmas arckifejezéssel.

Nyílt napon voltam a leendő ovinkban, és sok szuper játék mellett láttam ilyeneket is.

(Oviban dolgoztam szülés előtt,igaz az egyházi, de nálunk még hasonló sem volt.)

2011. ápr. 13. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs. Rengeteg a könyv, társas, puzzle, fajátékok.

Nemrég voltunk megbeszélésen, én a polcokon ilyeneket láttam.

2011. ápr. 13. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére én sem láttam ilyeneket. mondjuk inkább a lányos játékokat figyeltem, mert lányom van, de a fiús polcra is odakukkantottam, de nem láttam ilyen borzalmakat.
2011. ápr. 13. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi ilyen nincs, sőt kifejezetten kérték, hogy a gyerek se hozzon be ilyeneket (és ha lehet otthon se nagyon legyen ilyen). Aztán a gyerekpszichológust nagyra kerekedett szemekkel kérdezte, hogy miért ne játszhatnának a kisfiúk erőszakos játékkal :-DDD
2011. ápr. 13. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Némelyik pszichológus saját maga is kezelésre szorulna, ahogy látja a világot...
2011. ápr. 13. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy csak valamelyik kisfiú felejtette bent?

Nálunk vihetnek 1-1db kissebb játékot magukkal,ha akarnak,de volt már arra is példa,hogy egy egész csapat katonát vitt be egy kisfiú,aminek az óvónők nem örültek,de a többi gyerek nagyon is.1-szer kivételt tettek,de többször nem engednek ilyet.

2011. ápr. 13. 19:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Itt egy kosárban láttam ilyeneket, úgyhogy nem gyerek vitte be.

Nem tudom, minden csoportban vannak-e, nekem ez a csoport amúgy sem volt annyira szimpatikus. Beíratkozásnál 2 csoport közül lehet választani, én a másikat szeretném.

A játékkérdés nem tudom, hogy óvoda vagy óvónő függő, majd ha bekerül úgyis jobban kiderülnek a dolgok.

(Tenni ellene úgysem tudok, max. ha más szülőknek sem tetszene a dolog. De nem akarok rögtön reklamálással kezdeni.)

2011. ápr. 14. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nálunk három óvónő váltja egymást, általában kettő van egyszerre, hol az egyik, hol a másik hiányzik tartósan valami miatt. Szerencsére mindegyiknek nagyon jó ízlése van játékok terén. Igényes, jó dolgokat vesznek, készíttetnek, olyanokat, amik tényleg hasznosak.

2011. ápr. 14. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pont hogy a behozott játékokat tárolják kosárban :-O
2011. ápr. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!