Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Többgyermekes anyukák, gyermek...

Többgyermekes anyukák, gyermekeiteknél ha 3-4 év közötti korkülönbség van, visszamentetek dolgozni, vagy hogy oldottátok meg? Mi a véleményetek az ekkora korkülönbségről?

Figyelt kérdés

Úgy terveztük,hogy a második babánk valamikor a kislányom 3. születésnapja után fog születni (ha sikerül).

Csakhogy akkor már nem leszek GYES-en,de dolgozni sem nagyon lesz értelme visszamenni,hiszen csak pár hónapot tudnék dolgozni (nem is hiszem hogy ennyi időre visszavennének),és ráadásul ha jól tudom anyagilag is csak akkor járnék jól,ha minimum 180 napot dolgoznék.

Tanácstalan vagyok.

Mi most nagyon ezt érezzük ideálisnak korkülönbség szempontjából,és úgy érezzük akkorra lennénk fizikálisan,szellemileg és anyagilag is olyan helyzetben hogy jöhetne a következő baba.

Minden hozzászólás érdekel.

Köszönöm.

2011. ápr. 11. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is tervezek még egy babád, most 22 hónapos a lányom. Ha 2 lesz visszamegyek dolgozni egy évre. Gyesből nem tudnánk megélni.
2011. ápr. 15. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

szia!20.45-ös vagyok!

igen erre gondoltam!mondjuk nem igazán tudom hogyan éri meg jobban mert nekem elég alacsony most a gyed-em(69000)és nem tudom a minimálbér után mennyi lenne!te hogy gondolod?

2011. ápr. 15. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem is 22 hós a lányom,de nem akar jönni a kistesó...

Dolgozni nem lenne értelme,mert mi olyan nagy korkülönbséget nem akarunk köztük! ez az egyik a másik,hogy ki vigyázna gyerkőcre,mert bölcsibe,ezer,hogy nem adom be,nem lenne szívem,harmadszor pedig,még kell az az egy év együtt mind a babónak,mind az anyának.Az első három év a legfontosabb fejlődése szempontjából,ha megteheted,inkább maradj otthon vele,és játsszatok sokat..ebben az életkorban még az anya a legjobb játszótárs!!

2011. ápr. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!