Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felfázhat így is? Bőv. Lennt.

Felfázhat így is? Bőv. Lennt.

Figyelt kérdés
24fok volt hajnal 1 körül a szobába,ezért lányomról levettem a vastag takarót,mert levolt főve,és betakartam egy vékonnyal.Egy hosszu body,rajta póló és egy kis nadrág van rajta,zoknit nem állja magán.És most hogy ébredtem látom,hogy teljesen kivan takarózva,jéghideg a lába.Így is felfázhat?Nagyon ideges vagyok.Most 21.5 fok van a szobába,de azért ennyi időn keresztül nem volt betakarva.Megőrülök.A kis hátán volt réteg,csak a lábán nem.
2011. ápr. 11. 06:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baja neki. De ha leizzad éjjel a gyerek, én leszoktam azt a felsőt venni róla és adni rá másikat. Éjjelre elég egy felső is, így elkerülhető, hogy melege lesz, és leizzad. Pláne majdnem 25 foknál.
2011. ápr. 11. 06:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem állítottuk át a termosztátot azért volt 24 fok,de én akkor levettem.Általában 22 fok van nálunk.Csak mindig ezzel a kitakarózással küzdünk.Hálózsák nem jó,mert ha átjön hozzám,nemtud benne menni.Mikor meg lefektetem általában melege van.De valamit nézek,mert így agyonaggódom magam,hogy nehogy kifázzon.22 hónapos kislány anyukája
2011. ápr. 11. 06:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az enyémek is ilyenek. :) Mindig kitakaróznak, egész kicsik voltak, főleg a lányom. Semmi baj nem lesz, ne aggódj.
2011. ápr. 11. 06:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!kedves vagy.Remélem nem lesz semmi.
2011. ápr. 11. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem lesz semmi baja, nyugi. Egyébként az én kisfiam még a vastagon bélelt téli hálózsákban is vígan körbesétálja a lakást.
2011. ápr. 11. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!