Lehet-e torokfájása a 2 éves fiamnak ha a leghátsó foga jön?
Ki van fehéredve az ínye nagyon,láza is van.Az orra folyik,de gondolom az egy sima megfázás is lehet.
Lehet,hülyeség,de úgy gondoltam,hogy mivel be van gyulladva az ínye hátul a fog miatt,ráment a torkára...
Mit gondoltok?
Szerintem lehetséges hogy a torka fáj miatta, mert a fájdalom kisugárzik. valamint gondolom a nyirokcsomoi is be vannak duzzadva főleg mivel irod h láza is van és az orra is folyik. de am ha az lehet egy "sima" megfázás, akkor a torokfájás is lehet. én azért tanácsolnám a gyerekorvost is, nehogy a végén egy "sima" megfázás miatt a foga gyulladjon be:S
jobbulást!
Hasonló cipőben járunk, holnap viszem orvoshoz. Jön a foga+náthás, és azt mondja, fáj a torka. Neki nincs láza, viszont csúnyán köhög.
Szerintem a fog növése miatt lecsökkent az immunrendszer védekezőképessége, és emiatt elkapta a náthát. Jobbulást a fiadnak!
Nem azért fáj a torka, mert a hátsó foga jön.
Legyengült az immunrendszere és összeszedett valami vírust. Ha az első foga jönne, akkoris fájhatna a torka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!