1,5éves gyerkőc félhet éjjel a sötétben?
Éjjel többször van hogy sikítva ébred(ok, lehet a foga is)és ha átmegyek hozzá megsimizem,ott vagyok akkor abba is hagyja, aztán villanyt leoltom és megyek vissza a helyemre, ő pedig újra rázendít
Aztán ha visszakapcsolom a lámpát az ebédlőbe (nem megyek be, van hogy eleve be sem kell menni mert világosságra azonnal abahagyja a sírást)rögtön csönd van
Volt hogy nem kapcsoltam villanyt és úgy próbáltuk az sem jön be.
Többször előfordul és csak az utóbbi időben.
Kicsinek is korom sötétben aludt, nem értem, egyátalán ennyi idősen is félhet a sötétben már?
Ez nem később alakul ki?
Tudtok erre ajánlani valami éjjeli fényt?
Anno volt ilyen konnektorba dugós de az nem sokat ért, olyan kéne ami egy idő után kikapcsol,most is 1 órát ébren voltam mert a világosban én nem tudok visszaaludni.
Még a sólámpát ajánlották, de jobb lenne egy automata ami halványan világít és ki is kapcsol, hogy ne kelljen átmenni a gyerkőchöz, mert akkor lehet megzavarnám őt
Ötletek?
Félhet akár az árnyéktól is. De konnektorba dugható éjjeli fény van olyan is,amelyiknek az erőssége szabályozható,és kikapcsol egy idő után Akkor kapcsol be újra,ha mozgást érzékel a közelében.
Nekünk is ilyen van.
mi szigorúan külön szoba és már éjjel nics tej
volt egy idő mikor tejre visszaaludt, és akkor le tudtam kapcsolni a villanyt de nem akarom erre szoktatni, hogy éjjel még enni kapjon
kedves második
belinkelnéd?vagy márka?esetleg?
ez szuper lenne nekünk is
azt hittem ilyesfajta félelmek, szokások később jönnek elő a gyerekeknél
pici kora óta egyedül van a korom sötét szobában
Ez engem is érdekelne, bár amióta kijöttek a fogai (16) nincs kelés éjjel. De korábban mindig is sírva ébredt, de nem csak éjjel, hanem nappal is felsírt. Sőt, volt, hogy ott voltam mellette a nagyágyon aludt, és még ki sem nyitott a szemét, de már sírt. Tehát nem attól sír, mert pl nem lát engem vagy ilyesmire is gondoltam.
Az éjjeli fénynek én is a sólámpát javasolnám. Nálunk mindig úgy volt (mióta külön szobában alszik) hogy a sólámpa ment csak, elé tettük mindig a pelenkázólapot, így nem kapta direktbe a fényét, és így aludt el. És mikor mi is készültünk lefeküdni (villanyoltás tv lezár stb.) akkor kapcsoltuk le nála a lámpát, és nyitottuk ki az ajtót.
De mikor beteg volt, nem kapcsoltam le éjjel, engem nem zavart a fénye. Kikapcsolós konnektor létezik, de ha felébred, ugyanúgy be kell menned felkapcsolni a villanyt. Vagy az már nem baj?
na itt a megoldás
mert ő 7 fél 8 felé alszik el este és akkor még világos van és mi is égetjük a lámpát a konyhába....
így tuti ez a baj
és mikor felriad éjjel szegénynek korom sötétség van :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!