Mikor kezdetek el naptejet használni a gyerkőc arcára?
Figyelt kérdés
Mármint hogy már most is ha erősebb a nap v. csak nyáron?2011. ápr. 7. 11:19
1/11 anonim válasza:
Én az arcára sose kenek naptejet, inkább szemellenzős sapkával védem neki. 1 évesen bekentem neki Niveával, kimondottan arcra, másnap ekcémás tünetek jelentkeztek az arcán, amiket alig tudtunk visszaszorítani. Én az arcára semmit se kenek, hiába megbízhat márka, hiába dicsérik. Az arc más, mint a test, érzékenyebb. Max. a nózit kenném be, de a sapka védi annyira az arcát, hogy ne égjen le.
2/11 anonim válasza:
Lassan elkezdem kenni, gyógyszertárban vettem jó minőségű krémet, mert a fiam bőre nagyon érzékeny, csak ez vált be.
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló!
Megkérdezhetném, hogy milyen krémet vettél és mennyibe került?
Köszi!
2011. ápr. 7. 11:32
4/11 anonim válasza:
én sima avonosat vettem 30faktorosat gyerekeknek valót és már tavaly 6 hónapos korában is kentem neki az arcát
sőtt volt hogy nyáron sem kentem, ha árnyékban volt gyönyörű színe volt:)
5/11 A kérdező kommentje:
Én AVON-ozok és csak az miatt nem merek olyat venni a gyerkőcnek, mert illatosítottak a gyerektermékek. Neki meg eléggé érzékeny a bőre. Amúgy 21 hónapos.
2011. ápr. 7. 11:50
6/11 anonim válasza:
Egész kicsi korától az 50 faktoros dm-es naptejet használjuk. Arcra most még csak akkor, ha erősebb a nap, de akkor mindenképpen, főleg ha hosszabb időre megyünk ki (pl. játszótér).
7/11 anonim válasza:
La Roche-Posay 50+-os, 5000Ft volt 100ml. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nincs benne illatanyag, kifejezetten gyerekeknek kifejlesztett. 2.voltam
8/11 anonim válasza:
Mi 11 hónaposan mentünk először nyaralni a gyerkőccel, akkortól és azóta is minden nyáron AVON-os 30-as fényvédőt használunk a pofijára és a testére. Az ő bőre is nagyon érzékeny (csak patikás testápolót és fürdetőt visel el a száraz kis bőre, pedig már 5 éves lesz), de az AVON-ostól sose lett semmi baja.
Mindig akkor használjuk, ha beköszönt a nyár, ha érezni, hogy éget a nap.
9/11 anonim válasza:
6 hetes a kislányom, és minden séta előtt bekenem az arcát. Babé 50 faktoros naptejet használok, ami kimondottan babáknak, gyerekeknek van. A védőnő szerint ez a legjobb, de amúgy bármelyik 50 faktoros megteszi. Még az Avonost is mondta. A lényeg, hogy be legyen kenve már most is.
10/11 anonim válasza:
Mi is avonosat használunk. Most már kenni kell az arcukat, mert az áprilisi-májusi napfény károsabb, mint a nyári, egyszerűen azért, mert a Föld most van a legközelebb a Naphoz, nem nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!