3 és fél éves gyerekeitek kb hány kilósak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 22:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy lehet a szórás, alkati adottság kérdése főleg.
A fiam 13 hós és 12 kilós, a lányom 2.5 éves és szintén 12 kilós.
A kisebbik keresztfiam pont 3.5 éves és 15 kilós.
2/8 anonim válasza:
20kg,fiú.Ismerősöm lánya 18kg.Egy másik lány ismerősnek 25kg és a 3.ismerősnek a lánya 16kg.Tehát változó,nállatok?
3/8 A kérdező kommentje:
nekem nincs egészen 15 és elég magas :( Pánikba vagyok! Holnap viszem a védőnőhöz, leméretem, aztán ha nem jó kiharcolok egy allergiatesztet, lehet lisztérzékeny vagy a tejterméket nem bírja, már nem tudok mire gondolni.
2011. ápr. 6. 22:34
5/8 anonim válasza:
Az 2 éves lányom 14 kilós (91 cm)
Fiam 3,5 évesen 108 cm magas volt, azt nincs felírva hány kiló, de 3 évesen volt 18,5.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a 15 kg-val nincs semmi probléma, még akkor sem, ha magas a gyerkőc.
Fiam 4 éves korában volt 16 kg, igaz 102 cm, tehát nem magas, de megdicsérték tanácsadáson, hogy szép a súlya és milyen formás gyerek.
7/8 anonim válasza:
14 kg, és 97 cm volt a 3 éves státuszvizsgálaton, nem mondták, hogy ez a kiló kevés lenne...szerintem a 15 kg teljesen megfelelő.
8/8 anonim válasza:
Az én fiam most lesz juniusba 3éves és most 19kg. Pedig nem látszik rajta hogy duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!