Fiús anyukák! A ti kisfiatok mennyit nyomott egy évesen? Mennyivel született?
köszönöm a válaszokat!
akkor csak az én babám ilyen apró.
nem semmi, 90 cm!
a mi lábunk még csak 18-as! :DD
Én vagyok a 2. válaszoló
Hát igen, elég nagy baba :-)
Fél évesen akkora volt mint az egyévesek, most egy évesen mint a kétévesek. Pedig láthatjátok, átlagos méretetekkel született. Vannak két méter körüli férfirokonok mindkét ágon, mi mondjuk nem vagyunk túl magasak (182 cm és 172 cm), dehát nem lehet tudni, honnan mit "hozott".
Nagy, tényleg nagy, jól rá is szoktak csodálkozni a korára, mert mindig idősebbnek nézik első blikkre a termete miatt.
Az is vicces, hogy majdnem akkora, mint a 17 hónappal idősebb nővére. Neki 17-18-as lába volt egy évesen mikor elindult. Az öcskösnek meg 22-es és még nem jár...
Arányos, izmos baba egyébként, nem hájas, vagy hurkás egyáltalán. Még a kockás hasizma is látszik :-). És irtó erős, mindenki szerint meglepő fizikai ereje van már most is.
De nemtom, hová nő még... majd vikingnek öltözik minden farsangon, hehe :-)
Az én fiam 4040 grammal született, és 53 centivel.
1 éves státuszon 13 kiló volt és 85 centi.
Most lesz 23 hónapos és 13 kiló és 98 centi.
A súlya azért ennyi mert volt két nagyobb betegségünk és rengeteget fogyott és mostanra sikerült visszanyerni a súlyát.
Az én fiamnak 9 hónaposan 21 -es méretű cipő kellett ő akkor már járt.Most 24-es méretet hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!