Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős voltál, amikor...

Mennyi idős voltál, amikor megszületett az első gyermeked? Mi az ideális kor a gyerekvállaláshoz?

Figyelt kérdés
Gondolom kisgyerekes szülőknek egész más a véleményük, mint a terheseknek vagy a kisbabásoknak. :o)
2011. ápr. 6. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31 évesen szültem az elsőt,34 évesen a másodikat.Az ideális kor egyedi,mindenkinél más, nekem ekkor volt minden adott hozzá.Biológiai szempontból a húszas évek második felét mondják szakértők.
2011. ápr. 6. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

31 voltam, amikor a fiam született.

Szerintem nem létezik ideális kor a gyerekvállalásra, akkor kell vállalni, amikor érzed, hogy megértél rá.

Nekem ez volt az ideális kor, korábban jobban érdekelt a buli, meg a karrierem, mint a gyereknevelés, akkor bűn lett volna babát vállalnom. Most imádom az anyaságot:)

2011. ápr. 6. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is 31 voltam,amikor megszületett a kislányom.most 33 vagyok,és már nagyon szeretnénk kistesóóót...

28 évesen ismertem meg a szerelmem,és azt beszéltük,hogy így a legjobb,mert befejeztük a sulikat,kiéltük magunkat,buliztunk,elkezdtünk dolgozni,teljesen jó életkorban találkoztunk!!Ha korán szültem volna,lehet sopánkodnék otthon minden szombat este:-DD,így meg ki sem lehet kergetni a házból,annyira jól érzem magam otthon a kis családommal!!

Mindenkinek joga van akkor szülni,amikor ő akar,nincs ideális kor.Ha korán szülsz az a baj,ha későn,az a baj:-DD,nem kell foglalkozni a sértő véleményekkel!

2011. ápr. 6. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

24 és 28 éves voltam,amikor megszülettek a gyerekeim,mindketten tervezett gyerekek voltak.

Én egész fiatalon azt terveztem,hogy 24 éves koromban szeretnék szülni,anyukám is annyi idős volt,amikor én megszülettem,nekem ez tűnt ideálisnak.

Azóta sem bántam meg!

2011. ápr. 6. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

23 voltam, saját lakás, kocsi, férj, minden megvan, boldogok vagyunk, a család imádja a kicsit is.

nagyon együtt érzek veled, ráadásul még fiatalabbnak is látszom , mint amennyi vagyok, az elején nagyon zavart, azt hittem mindenki bámul, hogy a gyerekem ott van, én meg fiatal vagyok. nehezen tudtam ezt elfogadni.

de nem csinálnám vissza semmi pénzért, van türelmem, el tudom látni, végig nézhetem az esküvőjét, táncolni is fogok. örülök, hogy fiatalom szültem.

2011. ápr. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!