Én vagyok, aki a fürdőben öltözteti a másfél évest. Nálunk a fürdés után már nincs játszás, csak alvás, úgyhogy ezért nem lenne igazából értelme, hogy behurcoljam törölközőben a szobába. Úgyis vihetném vissza fogat mosni :D Na meg nem is tűri magán a törölközőt, egyből bújik ki belőle.
2011. ápr. 5. 16:23
12/22 anonim válasza:
Fürdőszobába törlöm meg, utána még meztelenül bohóckodik egy kicsit, aztán pelus és öltözés. Ez mikor hol történik meg: nappali vagy a háló.
2011. ápr. 5. 16:47
13/22 anonim válasza:
Kiveszem vagy az apja kic veszi, megtürlöm és beszalad annaliba, törölközővel, vagy anélkül.
Szoktuk hagyni egy kicsit meztelenkedni
2011. ápr. 5. 17:03
14/22 anonim válasza:
15:53-nak
Basszus szerinted mindekinek a fürdőben van a mosógép?
Nekünk egy kb 2x2-es fürdőnk van sarokkáddal, a mosógép a konyhában.
Szóval nem a fürdőben öltöztetem és haját sem száírtom meg soha.
Ahogy írtam, fürsdés után szokott meztelenkedni, élvezi.
2011. ápr. 5. 17:06
15/22 anonim válasza:
Nekünk a fürdőben van a mosógép.Arra teszek egy plédet arra teszem a törölközőt.Kiveszem arra rá megtörlöm papucs,köntös ha kell hajszárítás és megyünk be szobába!Felöltözünk megissza a kakaót.
2011. ápr. 5. 18:12
16/22 anonim válasza:
Törölközőbe csavarva áthozom a nappaliba, itt ráadok még egy köntöst, így issza meg a vacsikakaót. Ezután jön a pelus, pizsi...
A fürdőszobában eszem ágában sincs felöltöztetni, mivel kb 1 négyzetméteres.
2011. ápr. 5. 19:00
17/22 anonim válasza:
Kiveszem és berohan a szobába, ahol pedig megtörlöm. :o)
2011. ápr. 5. 19:06
18/22 anonim válasza:
Kiemelem és a mosógépre ültetem, a már kiterített törölközőjére. Bebugyolálom és beviszem a szobájába a pelenkázóra. Ott szoktam felöltöztetni és pelenkázni.
2011. ápr. 5. 20:58
19/22 anonim válasza:
Valaki írta, hogy szereti mikor a gyerkőc átkarolja a nyakát, mikor cipeli. :) Hát én is pont ezért cipelem a két éves lányom a fürdőből a szobáig pedig a saját lábán is be tudna menni, de mi fincsibb érzés, mint mikor egy tiszta illatos "baba" hozzánk bújik? :) Úgyhogy én törölközőbe tekerve beviszem a napaliba, ott a kanapén törölgetem, pelenkázom, öltöztetem, miközben ő cumisüvegből kakaót vagy tejet iszik.
2011. ápr. 5. 21:56
20/22 anonim válasza:
Fürdőkádból kiveszem, fürdőben megtörlöm, felveszi a köntösét, és köntösben rohangál még a lakásban két percig, indiánüvöltéssel karöltve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!