Kiveszem,a kád mellé a földre,bekenem babaolajjal,megtörlöm és utána fogom a kezét és ugy megyünk be,nehogy elcsússzon:)
2011. ápr. 5. 15:20
2/22 anonim válasza:
mi vesszük ki és a szobában törölközünk öltözünk fel....
mi még használjuk a pelenkázó komódot, azon könnyen felöltöztetem
2011. ápr. 5. 15:21
3/22 anonim válasza:
Kiveszem (van egy közös mondókánk amíg csöpög róla a víz),aztán a mosógépre ül,ott megtörölgetem,hajat szárítunk ha vizes lett. Utána beviszem és a pelenkázón felöltözünk pizsamába.
2011. ápr. 5. 15:27
4/22 anonim válasza:
Kivesszük, bevisszük és ott töröljük meg és öltöztetjük fel, az esetek jó részében a férjem.
5/22 anonim válasza:
Kiveszem és a fürdőszobában megtörlöm, felöltöztetem, fogat mosunk, iszik, pisil és megyünk a szobába aludni.
Nem is értem egyébként a kérdésed. kiszállva a fürdőkádból, vizesen miért csattogna be a szobába?
6/22 anonim válasza:
Kiveszem a kádból a földre (szőnyegre), rátekerem a törölközőt és beviszem a szobába az ölembe. ott törölgetem és öltöztetem.
De vettem egy köntöst neki, és ugy tervezem, hogy a fürdőszobában fogom megtörölni és köntöst adok rá, majd bejön a lábán és bent felöltözünk.
28 hónapos kislány.
2011. ápr. 5. 15:28
7/22 anonim válasza:
Kiveszem, megtörölgetem, rátekerem a törülközőt, ő becsattog, felfekszik az ágyra, megissza a tejcsit, kicsit játszik meztelenkedve aztán öltözés.
2011. ápr. 5. 15:41
8/22 anonim válasza:
1,5 éves, de eszembe se jutott, hogy a szobában kellene öltöztetnem :D Én se mászkálok ki pucéran vagy törölközőben, szeretek teljesen megszáradni és felöltözni odabenn :)
Úgyhogy: fürdés, aztán a mosógép tetején (merev pelenkázónk van, az van rárakva addig) pelusozás, öltözés, fogmosás, hajszárítás, ezaz. Aztán lerakom és szalad az ágyába.
Pelenkázó szekrényem nincs, én ezt a pelenkázót hurcolom be a fürdőbe, ezen jól meg tudom oldani. Igazából születése óta így csinálom :)
2011. ápr. 5. 15:53
9/22 anonim válasza:
Az én gyerekem imád meztelenedni fürdés után. Jó is neki, hisz ők még sokkal jobban izzadnak, ragacsos a bőrük mihelyt kicsit belelendülnek a játékba, imád ruha nélkül flangálni, és szerintem nem is teszek ezzel semmi rosszat, hogy engedem. Nemtudom hanyadik voltam.
2011. ápr. 5. 16:07
10/22 anonim válasza:
Az én fiam 3,5 éves, de még mindig én cipelem be türcsibe tekerve a szobába, ott öltözik fel. Szeretem, ahogy átkarolja a nyakam amikor cipelem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!