4,5 éves kislánynak egy 20Ft-nyi helyen hiányzik, kihullott a haja. Hasonló eset?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 6 évesen volt ez. Nem emlékszem már - és anyum sem -, hogy mennyi idő alatt, de nekem totálisan kihullott a hajam. Csak pihék voltak a fejemen. Semmilyen szervi, sem lelki eredetet, okot nem találtak rá. Aztán pár év alatt visszanőtt a hajam. Addig viszont elkeserítő volt a helyzet - állandóan sapkát hordtam, mindenki csúfolt, én voltam a kis kopasz a suliban...
Ahová csak lehet, vidd el vizsgálatokra, gasztrora, mindenhová, hátha kiderül valami, mitől lehet.
Fül-orr-gégésznél és fogorvosnál voltatok már?
Ha csak bizonyos helyen hullik ki a haj, akkor az gócra utal.
szia!
nekem apámnál volt ilyen. Neki gomba volt a ludas. Mutasd meg bőrgyógyásznak!
Én sem elkeseríteni szeretnélek, de ez - ha minden vizsgálat negatív- alopecia.
Itt egy honlap, van egy társaságunk az ország minden részéből, itt tudod felvenni a kapcsolatot:
Isten adja, hogy ne alopécia legyen és ne haragudj rám. Ha mégis megnézed a linket, lehet belőle sokat tanulni és láthatod, hogy nem vagy egyedül. Ha bármiben tudok segíteni, írj. (A blog nem az enyém, csak én is tag vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!