Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le a cumisüveg...

Hogy szoktassam le a cumisüvegről, de legalábbis az ivásról?

Figyelt kérdés

Néha ha van kedve akkor iszik pohárból, de ez nagyon ritka.

Az üveg meg egész nap a szájában lóg, és ahogy kifogy már kéri is hogy töltsem meg.

Van hogy próbálom kijátszani hogy mindjárt, és akkor bemegy a szobájába és amíg nem kéri újra nem töltök neki.

Rengeteget iszik, napi 3-4 litert, és este is.

Ennek az az eredménye hogy reggelre tiszta pisi az ágya, mert nem kell fel arra hogy pisil.

Ma reggel mi előtt észre vette volna, eldugtam az üveget.

Amikor kért inni, kínáltam pohárból,úgy nem kellet neki.Mondtam neki keresse meg az üvegét, mert én nem találom.Kereste egy darabig aztán mondtam hogy akkor igyon pohárból, de nem kellet úgy neki.

Már kénytelen voltam mégis oda adni az üveget, mert félek hogy akkor meg nem iszik egyáltalán.

Mit csináljak??

2011. ápr. 2. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek ugyanaz a megoldása, mint a cuminak. Egyszer csak nincs többé. Soha többé. Meg kell neki mondani, hogy a mai nap lesz utoljára itt az üveg, holnaptól nincs. Ezt aznap többször tudatosítani. És másnaptól nincs. 1-2 napig lehet, hogy lényegesen kevesebbet iszik majd, mint korábban. Aztán megszokja. Nem kell ettől ennyire megijedni, hogy nem iszik ugyanannyit. Nem lesz baja, ha szomjas lesz, megissza pohárból is. Most megy a verseny, hogy ki bírja tovább, ő a hisztit, vagy anya idegei a nyomást. Én az utóbbit választanám, mert holnapután minden téren az lesz, amit ő elvár, és nem az, amit te akarsz.
2011. ápr. 2. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első tökéletesen leírta a lényeget.
2011. ápr. 2. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm, holnaptól nincs üveg.

Remélem én leszek a kitartóbb. :)

2011. ápr. 2. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy áll a dolog. :) Drukkolok!
2011. ápr. 2. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az asztalra raktam ki pohárba innit, a cumisüveget pedig eltettem. Mondtam, hogy nincs. Nem mondtam neki percenként, hogy igyon már a pohárból, mert úgy voltam, ha szomjas akkor odamegy, és iszik. És bejött.
2011. ápr. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!