Mikortol vehetek a kisfiamnak ilyen dvd jatszot az autoba, hogy ne unatkozzon az uton?
17-18 honapos lesz amikor hosszabb utat tervezunk. Tul korai lenne meg. Most 14 honapos de egyaltaln nem erdekli a tv. Csak fel percig koti le barmilyen mese ami a tv-be van. Erdemes egyaltaln beruhaznom ra?
Én sem látom értelmét. Nekünk van hordozhatónk, de a gyerekek még soha nem nézték a kocsiban. (2, 8 11 évesek)
Helyette kemény táblás könyveket, plüssöket, kisautókat stb. visznek magukkal, ha hosszabb útra megyünk.
13:47-es irjal nyugodtan, szivesen fogadok tanacsokat. :)
Elso valaszado: A tieteket nem lehet leszerelni, mert ezt fel meg le lehet venni. Vagy emiatt tobbet kertek a kocsiert? Mert ugy mar ertem.
Koszonom szepen a valaszat mindenkinek!
Mi is sokat utazunk a gyerekekkel. Nem vagyok híve én sem a DVD lejátszónak. Rengeteg könyvet viszünk az útra, azt szokták olvasgatni, nézegetni. A legkisebb 10 hónapos és megvannak a bevált versikék, ha esetleg gáz lenne.
Ez a kedvence:
S-sz, beh sok súly!
S-sz, beh sok súly! Meg se mozdul!
Friss szenet, ha bekapok: messze, messze szaladok...
Meg persze falkonok, amik jól csörögnek, játékok.
A nagyokkal már játszani is lehet, pl. mondasz egy szót és annak az utolsó betűjével kell nekik mondani a köv. szót. vagy találd ki mit gondoltam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!