Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hosszú hétvége kétévessel - hol?

Hosszú hétvége kétévessel - hol?

Figyelt kérdés
Hamarosan belevágunk a kistesóprojektbe, és előtte még szeretnénk elmenni hármasban valahová. Szempontok: közel legyen (Budapesttől másfél-két óra vonattal (autóban, buszon hány), gyerekbarát legyen, ne kerüljön horribilis összegbe. Mit tudnátok tanácsolni? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 30. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán nincs annyira közel, de sokkal messzebb sem: Nyíregyháza. Mi itt voltunk tavaly kétévessel, hát a vadasparkot imádta. Volt látványetetés, meg egy csomó program. És tartozik hozzá szállás is, nem túl drága, és nagyon izgalmas "dzsungelben" lakni. Azóta is emlegeti. :-)

Ráadásul a városban egyéb programokat is tudtok csinálni, ott a Sóstó, az volt a másik kedvenc a hattyúetetéssel.

2011. márc. 30. 13:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, nekünk az most nagyon messze lenne! Városon belül sokat megyünk, de picit messzebbre is el szeretnénk jutni. :) Csak nem ennyire messze. :)
2011. márc. 30. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi májusra foglaltunk le Bikácsra a zichy park hotelben 2éjszakát,van egy kb. 25 ezres tavaszi akciójuk egy gyerekkel, félpanzióval.Igértek állat etetést,ingyenes bicajozást,horgászást,wellnest...stb,van gyerekjászóház(elvileg)Remélem tényleg olyan jó lesz,mint ahogy azt leírták.Nem tudom,mennyi az út oda vonattal,de talán egy nézelődést megér a neten.
2011. márc. 31. 17:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem, sajnos vonattal nem lehet odajutni. :) De remélem, nektek kellemes lesz!
2011. ápr. 1. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Flamingó Wellness hotel Balatonfüred. Ez Pesttől vonattal max kèt óra. Az állomás kb öt percre van gyalog a hoteltől. Teljes gyerek viziparadicsom, szaunapark és élménymedencék a felnőtteknek. Rengeteg étel a büféasztalon. A város csodaszép, a sétàny a hotel elött megy el. A strand, a Balaton a kertjében van. Van jàtszótér, játszóház, szóval minden. Nézz rá, hátha. Van vendégháza is, ami olcsóbb. [link]
2011. ápr. 2. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi Sárváron voltunk. Szerintem szuper hely kisgyerekes családoknak és megfizethető.
2011. ápr. 2. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, elmentek egy panzióba,2 éves már nem kicsi
2011. ápr. 2. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ha tök mindegy lenne, tuti nem írtam volna ki a kérdést. :)

2011. ápr. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!