Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan zajlik a napirendetek...

Hogyan zajlik a napirendetek két kisgyerekkel? Leírnátok nekem részletesen?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogyan tudod a pici babát és a 1,5-2,5 éves gyermeket napirendjét úgy egymáshoz igazítani, hogy a pici is nyugodtan tudjon enni, aludni és a nagyobb is legyen eleget levegőn.

Itt a jó idő, a nagyobbal ilyenkor kétszer 2 órákat sétálunk a levegőn (nincs kertünk), de el nem tudom képzelni, miként lesz, ha néhány héten belül megszületik a kisebbik és szorosabb lesz a napirendünk az evések miatt is.

2011. márc. 29. 07:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 18 hós volt a fiam,mikor a kislányom megszületett.Nehéz időszak volt,mert akkoriban hagyott el minket a férjem is,sok volt a konfliktus is köztünk.A fiam akkor még értetlen,kis kajla volt,nem értette meg,hogy ne ébressze fel a kishúgát,volt hogy piszkálta,meg 1 szobában voltunk akkor még mindhárman és nehéz volt összehozni,hogy mindkettő egyszerre aludjon.Szóval,nem volt könnyű,nem is tudom hogy éltem túl apa nélkül....Anyukámék sokat segitettek,volt hogy anyu főzőtt és hozott kaját,akkor azzal nem kellett foglalkoznom.Szoptatni sokáig nem tudtam sajna,olyan idegállapotban,a tejem hamar elapadt.Aztán ahogy nőtt a pici,meg a nagyobbik is komolyodott,úgy lett egyre könnyebb a napirendet kialakitani.Majd jön magától minden,ne izgulj!
2011. márc. 29. 08:49
 2/2 anonim ***** válasza:
a barátnőm gyermekei közt másfél év van, és ők anyarat gyakorlatilg a játszótéren töltöttétk, ott szoptatni is tudott. én is hasonlóan tervezem. persze ha csak sétáltok és nem mentek játszóra akkor ez nem kivihető.
2011. márc. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!