A kisfiam miért akar festett körömmel oviba menni?
Figyelt kérdés
Látta bent, hogy egy fiúnak megengedték az oviban és most ő is szeretné ha festve lenne a körme.2011. márc. 28. 19:26
11/13 anonim válasza:
A DM-ben vettem egy naracsos körömlakkot a fiamnak, nem volt sok csak 450 forintba került és már egy éve meg van neki, nagyon tartós és jó mínőségű.
12/13 anonim válasza:
Tök jó olvasni,h semmi baja nem lesz tőle,nincs benne semmi rossz,stb.,de azért ha én nekiállnék kilakkozni a fiam körmét,azért hallgatnék nagyokat a férjemtől. Nálunk sokadik körben sem vennék a fiamnak,akárhogy hisztizik.Nyáron szoknyát fogok hordani,és a kilányok is az oviban.Mi lesz,ha megtetszik neki?Nem tudom....nálunk is sokmindent lehet,nem vagyok semmi jónak az elrontója,de azért azt hiszem ez ,már a határon van.
13/13 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok meg,de lehet hogy én vagyok nagyon maradi.
Nekem eszembe se jutna kifesteni a fiam körmét,ha fiam lenne.
Az nem fiúknak való.
Egyszerűen nem kell neki bekenni és megengedni.
Szerintem apáink,nagyapáink sem rohangáltak kislány ruhában.És ez na sem divat,
Véleményem szerint ilyen kis korban már a nemi identitás kezd kialakulni és ha te kifested a körmét meg megengeded neki hogy lány ruhában járjon,nagy korában is azt fogja csinálni.(van ilyen ismerősöm,aki 3 lánytesóval nőtt fel és most homokos.Ő is csatokkal a hajában rohangált kiskorában,kifestett körmökkel meg sminkkel)
le lehet pontozni,de nekem ez a véleményem.
A festett köröm NEM való fiuknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!