Hogy érjem el hogy a kislányomnak ne legyen pisilős balesete?
Szerintem a szűkítő nem túl jó ötlet, mert kiemeli a csípőjét és a wc-n kívülre pisil.
Tudom, hogy furcsán hangzik, de talán ki lehetne próbálnotok, hogy a kezével összefogja a nunija elejét és így a pisi hátrafele távozhat.Próba szerencse, és ha megy akkor csak szokás kérdése az egész, és megtanulja. Esetleg igy a higiénia nagyobb odafigyelést igényel.
A külső szemérem ajkakra gondoltam, annak is az első felére. Szerintem hátrafelé nem kell nyomni, mert akkor fogja lepisilni a kezét. Egyébként többször érdemes megpróbálni, hogy melyen fogás illik a nunijához, mert mindenkié más. Nekünk az eleje összecsippentés megoldotta a dolgot. Persze volt olyan, hogy lepisilte a kezét, de még mindig jobb mintha öltöztetni kellett volna.
Állva is megpróbálhatjátok, csak kérdés, hogy az utolsó cseppig beletalálna-e a wc-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!