Hány éves koráig lehet a gyerek a strandon anyaszült meztelen?
Mi hogy egyáltalán nem kell????
Ez a mai hozzáállás, legyen rajta mert beleül egy darázsba.
Hát éppen az a gyereknevelés lényege hogy megyünk a kisgyerek után és vigyázunk rá hogy ez ne következzen be.
Csak azt ne felejtse el senki hogy szerencsétlen gyereknek ott van a fenekén egy nagy pelenka ami rohadtul meleg... plusz ha bepisil.
Amúgy szerintem egészen addig amíg a kisgyerek nem érzi magát kínosan. Erőltetni nem szabad.
Ezt a hülyeséget meg hogy 37 fokban nem vesszük le a gyerekről a pelust, hagyjuk mert mi is vékony fürdőnadrágban vagy bikiniben közlekedünk nem egy bazi pelenkában.
Na ez a kérdés látom nagyon megosztotta a népet :)
Akkor elmondom én is a véleményem mert egy kicsit nagyon sokkolt egyesek "prűdsége". Akinek nem inge ne vegye magára. Én strandon dolgoztam így van benne rálátásom.
1. Én a vízbe nem is engednék be gyereket pelus vagy bugyika nélkül mert az így higiénikus.
2. Hogy kint van e rajta vagy nem az más témába tartozik. Mivel vannak elvont szülők akik úgy nevelik a gyereket hogy soha senki meg ne lássa őket bugyi nélkül. Van akik nem nevelik szégyenlősnek őket. Mind a 2 nek meg van az előnye és a hátránya. Bár a gyerekek 5-6 évesen alapból szégyenlősek kezdenek lenni főleg a kislányok de ez is nagyon változó. Ha egy 4 éves gyerek 1 órát rohangál csak úgy a strandon az szerintem még nem gond mert neki még természetes ez az állapot szégyenlősség nélkül. De az felett egy bugyika elfér rajta. És hogy mikor legyen rajta 2 vagy egybe részes fürdőruha 8-9 évesen már általában úgy is igénylik tapasztalatom szerint.
Persze vannak kivételek amikor annyira nem szégyenlős egy gyerek de akkor a szülőnek kell odafigyelnie rá. Nem erőltetve csak ajánlgatni és úgy is kéri majd.
3. Bár ezt még senki se írta hozzá hogy átöltözni meddig öltözzön egy gyerek a nyílt placcon. De szerintem ez is fontos mert láttam már mellettem átöltöző kb 11 éves lányt is aki simán áthúzta a bugyiját is de volt olyan 6-7 év körüli gyerek aki mondta anyukájának hogy menjenek fel a kabinba átöltözni.
Összegezve én azt mondom vízbe soha kint a parton meg korlátokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!