Csőrös itató vásárlása előtt állok?
Már nem hiszek annak ami rá van írva, így tapasztalatok alapján szeretnék tippet kérni.
Ezek a szempontjaim:
- csavaros teteje legyen
- valóban csöpögés mentes (ha elborul se folyon ki)
- szilikon csőrű
- fogantyús
Várom azokat amik tényleg ilyenek, nem csak rá van írva!!
AVENT varázsitató.
Minden követelményednek megfelel,ha rendeltetés szerűen használjátok.Nem csöpög,nyugodtan a kiságyba adom este az elalvós tejcsit,egyedül megissza,utána csak elejti az itatót és ha marad benne sem folyik ki.
A csőr cserélhető.Puha először kezdésnek,később ez a forma kemény változatban,majd(mi ezt használjuk)kulacs itató.Szélesebb a kifolyó rész így már többet és gyorsabban ihat.(nálunk 3 dl 1-2 perc alatt megvan)Műanyag,lehet ütni-verni nem törik.Több méretben kapható és minden mindennel kompatibilis.Fül külön is kapható.Liberós pontbeváltással is lehet venni.
Másfélét sosem próbáltam,ez bevált rögtön.
Dr Brown's
Van szilikonos puha végű is, azt ugyan nem ismerem, de a kemény csőrű megfelel a kritériumoknak. Bár a fogójával nem vagyok 100%-ig megelégedve, mert lehetne merevebb is, de ez van, legalább nem csöpög, könnyen tisztítható, és még tud is belőle inni a babám.
Nekünk ilyen volt.
Valóban nem csöpög, ha felborul. Minden kritériumodnak megfelel, azonban ügyesebb babák ki tudják ebből nyerni az innivalót a földhöz való odaütögetéssel vagy a ruhájukhoz való odanyomással. Kisfiam is előszeretettel szórakozott mostanában ezzel, illetve fogzása miatt totál szétrágta a csőr részét, úgyhogy lecseréltem neki merev fejűre.
Egyébként a Müllerben vettem 995 Ft-ért, Beauty Baby a hivatalos márkája, de egyébként Nuby gyártmány. A DM-ben lehet hozzá kapni 279 Ft-ért pótfejet is (mi párszor cseréltük szétrágás miatt).
Milyet NE vegyél:
-nekünk Tommee Tippee van, és a belső része, talán szelepnek hívják, ha leesik az "üveg", állandóan kiesik, ésmár többször kifolyt a táskámban:( ( [link]
- a Liberótól rendelt Aventes itatópoharunk is folyik sajnos...
Köszönöm szépen a válaszokat.
Volt pattintósunk és abból a leesés után már ömlött is ki minden. :(
Most még cumizik sajna (2,5 éves), tud inni pohárból, csak nem mindig akar.De a cumit 3 nap alatt szétrágja. :(
Hát remélem így már nem fogok mellé.
Még egyszer köszönöm.
Hm... 2,5 éves?
Biztos, hogy kell még neki a csőrös? Inkább szorgalmazd jobban a poharat otthon (ha bekerül oviba, ott is abból isznak).
Ha utaztok, sétáltok, akkor ott vannak a "szopókás" flakonok, vagy esetleg a szívószálas itató, aminek ha lecsukod a tetejét, nem folyik.
pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!