Tényleg ilyenek manapság a gyerekek?
Öcsémért mentem az iskolába,és akkor jött ki egy elsős és egy másodikos gyerek,és ilyen beszélgetést folytattak:A tomi az egy f...pi... -Te tudod mi az a sex?
Mindenesetre,az öcsém nem így beszél,és hálát is adtam istennek. Ha én ennek a gyereknek az apja/anyja lennék én hamar megnevelném!
Szia!
Sajnos az ilyen gyereknek, nagy valószínűséggel az anyja, apja is így beszél, ezt hallja otthon, és szerintem az ilyen szülők egyáltalán nem nevelik a gyerekeiket.
Sziasztok!
A gyerekekre ragad minden, olyanok mint a szivacs. A lányom most múlt 3 éves, mi valóban nem káromkodunk itthon (meg máshol sem), a múltkor mégis dühödten kiabálta a kicsi a székre, hogy a "fenébe, nem jön ki!".
Simán hallhatta a bölcsiben a dadustól, a boltban, az utcán, sőt, másik bölcsistől, még a meséből is, mait nézett. És ami nagyon zavar, hogy mi társasházban lakunk, és a szomszédunk - elnézést, de valóban így van - paranoid skizofrém, és megállás nélkül káromkodik. Pontosabban, megállás nélkül üvöltöztve szitkozódik úgy, hogy simán áthallatszik a falon, a kertről nem is beszélve. (A legjobb kocsis is elirígyelhetni szókészletét... :(
Rettegek a naptól, amikor a lányom Zsuzsa néni szavait fogja majd "firtatni", netalántán használni.
Sajnos ez van, ezzel minden gyerekes szülőnek jó kis fejfájása lesz majd.
Üdv!
Régen is ugyanilyenek voltak a gyerekek, már mi is ilyenek voltunk. Én még emlékszem rá, más esetleg nem.
Nincs különösebb baj ezzel.
Az enyém nagycsoportos,iszonyú csúnyán beszél a barátaival együtt.Mondom neki,hogy a mi családunk így nem beszél,de a falnak beszélek.Vagánynak tartják,az a baj.A barátai szülei is jólszituált,kultúrált emberek,mégis iszonyatos amik kijönnek a gyerekeik száján amikor nálunk vannak.Úgy tanulják egymástól mintha szentírás lenne a káromkodás.
De szerintem mi is ilyenek voltunk.Nem hinném,hogy ők rosszabbak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!